Názory čitateľov


Názory k článku:
Netradičný finančný poradca: Profesionálni videohráči nevedia ako minúť svoje horibilné príjmy

28. 12. 2018   peter.sipula@centrum.sk
zabudol som ze im pomozem tie horbilne sumy tak prenych tazko minut! napiste mail a poslem cislo uctu a netreba any poradcu mate to zdarma a este vas zbavym toho tazkeho bremena minat? co to za darebaka a trula sem fotia a pisu to nema uz obdoby taketo clanky.a rozpravky pisat ale to asi kvoli vianocam???
28. 12. 2018   peter.sipula@centrum.sk
mav bi ziat lopatu a krompac a kopat plinove pripojky, potom uz bi netrebalo radit ale vaziv bi si kazdi cent a nieto este euro!
28. 12. 2018   Lolo
Cast tych horibilnych prijmov by mali odlozit na casy, ked im budu operovat chrbtice, deformovane zo sedenia, operacie a rozcvicovanie atrofovanych svalov, rozsedene zadky, pripadne vyvody.
Su to v podstate vrcholovy sportovci v sedeni, ktory nemaju asociaciu a nemaju ani stanovene pravidla, pre cas traveny v tejto sportovej discipline. Mnohi sa stanu v neskorsom mladom veku doslova invalidmi a mrzakmi, prave pre neskutocne vykony, ktore podavali ako dospievajuci v disciplinach, ktore starsej generacii su este nezname.
Mnohe veci verejnost nemoze chapat, pretoze nepochopia, co to znamena sedave zamestnanie a sedava praca v nadcasoch, castokrat maratony 24 a 48h stravene obsluhou strojov, pristrojov, ktore nevyzaduju fyzicku namahu, ale vyzaduju absolutnu sustredenost, pozornost, rychle reakcie, sa podpisuju na fyzickom zdravi horsie, ako praca v uranovej bani.
Taketo daco, ak clovek robi dobrovolne a este za to ma prijem, nieje dovod mu zavidiet, ale ani ho lutovat.
Zo starsej generacie to je mozne prirovnat snad len ku radiooperatorom, letovodom, alebo radioamaterom.
Ale aj ti mali aspon raz za cas brannu pripravu a polne plodne dni.
1/1