Názory čitateľov


Názory k článku:
Rozlišujte svoje zvyky, môžu vám pomôcť zbohatnúť, ale aj dostať sa na pokraj chudoby

25. 12. 2019   Radoslav80
no čítal som kúsok článku. Ak pijem musím si aj zapáliť ? To čo ste kde vynašli takú somarinu. ja si dám pivo alebo aj 4 pivá ale si nezapálim a sadnúť si do auta a automaticky pustiť rário ? :D :D Mne rádio netreba púšťať v aute keď som lebo ma to vyrušuje. tak len zase ďaľší mýtus k ostatním sa nevyjadrujem.
24. 12. 2019   anonym
Zvyk je zelezna kosela.
Problem zvykov a navykov, generacie co sa narodila pred, alebo pocas II sv. vojny a vyrastala v dobe 40 rokov trvajuceho debilizmu, bude znacne nekonvencna, pre dopbu po 89roku. Rovnako generacia co sa narodila na sklonku 80tych rokov a dodnes nejako prezila, bude mat ine navyky a tiez bude velmi vyznamny rozdiel medzi ludmi, co vyrastli na kopaniciach, alebo v nejakej umirejucej diere, kde zmizol priemysel a inak budu mat zvyky ludia, co vyrastali v meste, na sidlisku, alebo RD.
Fajcenie, alkohol, su drogy, ktore kazdy stat urcitym sposobom podporuje, pokial sa nejedna o islamsky fundament, na tvrdo. Tam alkohol nema sancu, ale jednine fajcenie je tolerovane, noi na strane druhej, sa pestuje opium, hasis, ktore sa konzumuje na miesto alkoholu.
U nas pestovanie dobrych navykov, je po zasluhe potrestane, najma ak si ludsky zdroj, chce vypalit vlastny destilat, alebo vypestovat vlastne opium, pripadne hasis. Je sice mozne beztrestne pestovat tabak, ale to je prilis narocne na spracovanie a predaj je trestny cin kratenia dane.
Takze ostavaju len dobre zvyky v podobe behania, alebo cvicenia, teda sposoby opotrebovavania organizmu, po odsedenych hodinach v praci. V praxi je to spoplatnena forma vyroby tepla mechanickym pohybom. Najma ak sa to odohrava v posilovni. Je to recyklacia prdov, dolezita ako vykonavanie potreby na verejnych toalteach z rovnakymi moznymi nasledkami.
Je teda lepsie pestovat bojove umenia, alebo hry o prezitie v dzungli, idelane v dzungli velkomesta.
Freganstvo, alebo dojedanie zvyskov v restauraciach, schopnost prespavania na ulici, schopnost prezit, su sposoby, ktore ak sa za mladi naucia, v starobe ako by nasli.
Pripravenym praje aj stastie!
25. 12. 2019   Ivan
Nemal by si zadržiavať Prdy lebo máš neobyčajné myšlienkové pochody
1/1