Názory čitateľov


Názory k článku:
Putin má za sebou veľké víťazstvo, ale on aj Rusko sa budú musieť zmeniť

24. 3. 2018   ainemunys
Analytik je ten, kto je schopný skutočne analyzovať to, čo sa skutočne aj stalo a ten kto najde skutočné spojitosti, musí byť aj vizionár, ktorý doporučí čo najlepší vývoj.
"Analytik", ktorý "niečo očakáva", predstavuje len "svoje sny".
Skutočných analytikov a najmä vizionárov je v histórii populácie ľudstva žalostne málo a nedostali, resp. nedostávajú takmer žiaden priestor.
Až dávno po tom, čo "upozorňovali" ľudstvo, si a to len možno na ích upozornenia niekto a to málokto, spomenie.
Takto môžeme "očakávať" neočakávatelné !!!
20. 3. 2018   classic chess
Veď Putin sa už v poslednom volebnom období veľmi zmenil - omladol (ako aj Berlusconi). V ďalšom volebnom období sa pokúsi o Faceliftig celého Ruska.
20. 3. 2018   bingo
ale on aj Rusko sa budú musieť zmeniť....zmenit sa moze akurat TUPEC pisalek!!!!!! Toto su uz ozaj IDIOTI co toto napisu...fuj grc pisalek,skrabak!!!!
20. 3. 2018   Katka
Vraj Rusko sa bude musieť zmeniť a otvoriť sa, lebo mladí požadujú zmenu. Teda západ sa rovnako cez mladých a naivných potrebuje dostať na ruský trh, k ruským zásobám nerastných surovín, k ruským podnikom, k ruskej pôde... Aké je to ľahké, stačí zmagoriť mladých a sprostých, ako u nás v roku 1989 a v roku 2018 a hneď je cesta k vykradnutiu Ruska voľná...
20. 3. 2018   Katka
Dobrý príspevok.
29. 3. 2018   Katka
Dobrý príspevok.
19. 3. 2018   Hugo
Obvyklý debilný anglosaský názor(CNBC) na čokoľvek čo sa deje v Rusku. Sledoval som kampaň všetkých kandidátov na prezidenta, voľby prebehli čestne, prehľadne,bez škandálov.Pozrite si videá medzinárodných pozorovateľov a ich hodnotenia volieb.Voľby hodnotia ako čestnejšie a hodnovernejšie akože v "demokratickom" západe.A primitív Navaľnyj,že vraj jediný ktorý mohol tvoriť nejakú silu?Pozrite si videá, kde sa tento platený agent USA stretáva v ruských reštauráciách s agentami CIA z USA.Ruský národ toto vie a tým aj vie, že Navaľnyj je len odpad. Zmeniť sa musí hlavne anglosaský západ,pretože ten už aj tak odchádza do histórie ako vedúca sila sveta. Možno, ak budú Rusi chcieť, tak pomôžu tomuto umierajúcemu západu, aby nespadol do žumpy.
1. 4. 2018   claudia
Hugo + + + + +
19. 3. 2018   anonym
rusko a putin nemusia vobec nič ani počuť to slovo musia.
19. 3. 2018   JagiMagi
O odmietaní hospodárskych reforiem môže hovoriť snáď iba dement. Lebo len dement nevidí tie reformy, čo v Rusku pod vedením Putina prebehlia prebiehajú. To bude tým, že dementi hospodárskymi reformami nazývajú rozkradnutie verejných zdrojov, ako je to u nás a na "demokratickom" západe.
19. 3. 2018   Blind Man
Pevne verím, že Rusko sa bude musieť zmeniť. Začne to tým, že Medvedeva preliečia kop do ritínom a po ňam aj tú škatuľa z ceduľovej banky.Postupne dôjde aj na ostatných "patriotov", ktorým trčia len zablatené galoše z americkej riti.
19. 3. 2018   fero z BA
neviem, či je potrebné na stránkych novín riešiť "víťazstvá" diktátorov
28. 3. 2018   anonym
FERKO ZASA SI SA UKAZAL AKO K.O.K.O.T Z BLAVY.
KEBY SOM TA STRETOL TAK BY SME HODILI REC MOZNO BY SI SA AJ POSRALLLL..
1/2staršie