Názory čitateľov


Názory k článku:
Vo Veľkej Británii by každý do 55 rokov mal dostať 10 000 libier

27. 2. 2018   nemam ziadne dobre iluzie o bruseluck1892
A ja ze preco sa tam tak sackuju migranti,dostanu peniaze ,tie poslu domov a bude z toho dojna krava ,preozeto predroguju a potom zacnu vyvadzat ,ze sa stat o nich migrantov nestara
24. 2. 2018   Ado
daj hladnému a nasýtiš ho na deň.
Nauč ho rybárčiť, a nasýtiš ho na celý život.
Toto tej tupej kráľovskej rodine nezíde na um???
Tento tzv. civilizovaný svet degeneruje!!!!
17. 2. 2018   Omen
Demokratickí politici to neodsúhlasili - lebo to vraj je pre nich málo. A tak to poriadne zvýšili. Saozrejme len pre seba. Aby však socky neprišli skrátka, budú to môcť splatiť
16. 2. 2018   Blind Man
Hajde sa pracovití "Slováci" do Anglicka. Vyskladáme sa aj na jednosmernú letenku.
16. 2. 2018   fero z BA
zaujímavé, zadarmo rozdávať požičané .... o tom ani Marx nesníval
16. 2. 2018   
tak rozmýšľam .... socializmus vo Veľkej Británii?
27. 3. 2018   Rododendron
Žiadny socializmus ale tvrdý kapitalizmus.Štát riadia korporácie a teda kapitalisti cez politikov.Aby si mohli robiť čo chcú,podplácajú politikov aby im v tom pomáhali.Politikov volia ľudia,ktorý sú kapitalistami vykorisťovaný.Polit ik ak si chce udržať svoj dobre podplácaný džob musí niečo urobiť pre svojich voličov.kapitalista ho platí,toho priškrípnuť nemôže.Tak si vymyslí dávky ktoré neplatí ani on ani kapitalista ale volič.Takto zostane aj kapusta aj koza sýta.A prečo sa tak deje,lebo kapitalista sa nezaujíma o ľudí ale o kapitál.Ak bude mať možnosť,všetko bude vyrábať na robotoch aby nikoho zamestnať nemusel.Voliči politikov si teda prácu nezoženú pokapať ich politici nechať nemôžu,tak budú bubáčiky akože zadara :-)
16. 2. 2018   M.V.
Takéto peniaze z vrtuľníka hovoria, že poctivou prácou sa nikto z chudoby nedostane. Smelo do toho Británia aj každý mesiac by sa taká suma hodila hlavne tým obmedzencom, ktorí si myslia, že ich ničia Východoeurópania. Na Slovensku by bolo možno potrebné rozdať celý štátny rozpočet, aby bolo na cestu do jadra aspoň na streche vlaku.
16. 2. 2018   Lolo
Vo vychodnych koloniach EU, po privatizacii majetku v Socialistickom vlastnictve, dostanu motroci akorat uver v Banke, alebo po papuli, pripadne na hrb exekutora.
Stale tvrdim, ze najtvrdsi socializmus, robia dnes najtvrdsi kapitalisti a najtvrdsi komunisti, robia najtvrdsi kapitalizmus.
Neverte tomu, ze by toto bolo programom socialnej demokracie, nieco ako stedra dotacia mzdy motrokov.
Aj pri zvyseni minimalnej mzdy, ide kleptokracii o nepriame zvysovanie dani, populistickym sposobom prezentovany verejnosti.
1/1