Názory čitateľov


Názory k článku:
Živnostenský zväz požaduje zrušenie alebo zmenu zákona o reštrukturalizácii

26. 5. 2017   Lolo
Problem je v Slovakistanskej, inak kolonialno- kleptokratickej, oligarchami a korporaciami ovladanej ekonomike, ktora stoji na principoch komunizmu.
Nic co by pomohlo pracujucim, alebo zivnostnikom, drobnopodnikatelom, nieje ziaduce.
V pripade zamestnancov, aj nas pan priemer, sa vyjadruje skor v intenciach otrokov, pracujucich za minimalnu mzdu.
Zivnostnik je zvlastnz chrobak. Ruci celym svojim majetkom za to, ze svojou pracou plati vysoke odvody, dane a poplatky, aby z toho co mu ostane, musel sem tam davat uplatky, kedysi vypalne, dnes legalne platit kleptokracii za to, ze sa narodil v ohrade a zije vo vychodnej kolonii EU, zvanej slovakistan.
Ale ma carovnu moznost, ako SZCO, pytat to, co realne jeho praca, alebo praca zamestnancov aj na trhu naozaj stoji. A uplne najhorsie je, a to kleptokracia nerada vidi, ze dokaze niekedy carovat a platit menej odvodov a dani, sem tam dat skor, ako uplatok, nieco na ruku zamestnancovi, alebo brigadnikovi a ten sa tesi, ale kleptokracia potom hladuje a zavidi.
Kdezto velke firmy z principu neplatia, ale na vyplatnej paske maju spravnych ludi, pripadne sa delia pri verejnom obstaravani o lup, ktory je z nasich odvodov a dani.
Najzaujimavejsi e je, ze ak nedostane zaplatene zivnostnik, od velkej firmy, tak je potrestany hned dva krat. Prvy trest je ze za pracu dostane figu borovu a druhz trest je, ze odvody, dane, poplatky a naklady mu aj tak nikto neodpusti.
Logicke by bolo, ak je Slovakistan taka uzasna krajina a dba na vyber dani, aby dan bola zaplatena az po tom, ked dojde k realnej platbe za pracu. Ale to je asi problem. Potom by sa platilo asi este menej dani a nadmerne odpocty DPH, by nevydali na vystavby socialnych ubytovni, ako je Bonaparte..
26. 5. 2017   Lolo
www.pluska.sk/p...
Kto vykŕmil Bašternáka?
1/1