Názory čitateľov


Názory k článku:
OECD si myslí, že britská vláda by mala prestať poskytovať dôchodky bohatým

28. 4. 2017   lolotroon
Nie je to nádhera, platím si odvody na dôchodok a na dôchodku sa dozviem, že som bohatší ako prvá generácia utečencov, tak v rámci navýšenia ich príjmu (ani vôbec nemuseli pracovať, vlastný majetok ani veľmi nepotrebujú - príspevky na bývanie, dopravu, dovolenky a pod.), bude môj dôchodok zrušený. Mám predsa drahú nehnuteľnosť, môžem ju predať a žiť z toho. Prerozdeľovanie cudzích zdrojov išlo politikom vždy veľmi dobre.
27. 4. 2017   Lolo
Minule som tu pisal o tom, ze najtvrdsi komunisti vladnuci v krajinach, ako je Cina, vytvaraju najtvrdsi kapitalizmus.
Nazorove predpoklady, ze najkapitalistickejs ie a najimperialistickej sie krajiny, kde vladnu liberali, alebo podobne sa oznacujuce bytosti, buduju komunizmus, nacizmus, fasizmus a dalsie rozne kombinacie neuveritelnych a nepochopitelnych fuzii systemov, kde buducnost bude tak nevyspytatlena, ze bude problem rozanalyzovat skutocny system a jeho funkcne prejavy.
Neviem ci izolacia GB prospeje, lebo je mozne, ze ak sa v bedni ertepli jeden pohnije, izolovane vyhnije cela prepravka. Este ze mame v Germanii Merkelbabu, ktorej prdlo v globuse, inak je mozne, ze prve experimenty podobneho typu, by zacali testovat u nas v koloniach EU.
Asi by to vyzkusali od spodu, tym co maju odvody najnizssie.
Mozno sa dozijeme zasa nejakych taborov z plynovymi sprchami.. Mozno aj dacoho lepsieho..
1/1