Najlacnejšie virtuálne sídlo v Bratislave

, PR článok

Každý jeden novovzniknutý podnikateľský subjekt potrebuje na rozbehnutie biznisu registračné sídlo spoločnosti, čiže sídlo, ktoré by bolo zapísané v Obchodnom registri Slovenskej republiky.

Začínajúce firmy však majú problém s vysokými cenami za prenájom veľkých kancelárskych priestorov v okresných mestách a častokrát je práve toto hlavným dôvodom, prečo sa rozhodnú ukončiť svoje podnikateľské aktivity a pristúpiť k likvidácii spoločnosti.

Sú však aj iné možnosti, ako sa vyhnúť plateniu drahých kancelárskych priestorov. Jednou z možností je práve virtuálne sídlo v Bratislave. Online Invest s.r.o., ktorý je poskytovateľom služieb virtuálnych sídiel, ponúka najlacnejšie virtuálne sídla v Bratislave. Stačí si jedno z nich vybrať.

Neplaťte za to, čo neplánujete využívať
Ak ste začínajúci podnikateľ, pravdepodobne sa snažíte nájsť spôsob, ako sa vyhnúť plateniu kancelárskych priestorov, ktoré nezávisle od toho, v ktorom meste sa nachádzajú, sú predražené. Majitelia kancelárskych priestorov chcú zarábať, lebo vedia, že niektoré podnikateľské subjekty potrebujú pre svoju činnosť kancelárske priestory a príde im zbytočné investovať do kúpy, keď im stačí prenájom.

Ak ale začínate, pravdepodobne nebudete potrebovať veľké kancelárske priestory, preto je otázka zabezpečenia výhodnej virtuálnej kancelárie na mieste. Za virtuálnu kanceláriu zaplatíte mesačne pár desiatok eur. Za kancelársky priestor zaplatíte niekoľko stoviek eur mesačne. Myslíme, že rozdiel zbadáte okamžite.

Pre koho je virtuálne sídlo vhodné?
Virtuálne sídlo firmy je vhodné najmä pre začínajúcich podnikateľov, ktorí chcú ušetriť počiatočné náklady a nepotrebujú veľké kancelárske priestory, keďže dokážu svoje podnikateľské aktivity vykonávať aj z domu. Je vhodné aj pre zahraničné firmy, ktoré chcú podnikať na Slovensku a potrebujú sídlo spoločnosti v našej krajine. Ďalej je vhodné aj pre tých, ktorí chcú svojej firme zabezpečiť lukratívne sídlo na lukratívnej bratislavskej adrese.

Služby, ktoré automaticky dostanete k virtuálnemu sídlu
Ak sa rozhodnete pre virtuálne sídlo v Bratislave, k tejto službe získate automaticky aj tieto služby – možnosť prenajať si zasadacie priestory na stretnutie s klientmi, úradmi alebo na zabezpečenie pohovorov s budúcimi zamestnancami a preberanie/ ukladanie a notifikácie o prijatej pošte. O každej prijatej pošte budete automaticky informovaní a v prípade potreby budete môcť kedykoľvek požiadať o naskenovanie prijatej zásielky.

Najlukratívnejšie virtuálne sídlo nájdete v Bratislave 1
Najlukratívnejšie adresy v Bratislave nájdete v historickom centre, konkrétne v Bratislave 1. Spoločnosť Online Invest s.r.o. vám ako jediná ponúka lacné virtuálne sídlo na Michalskej 9, ktoré sa nachádza v tesnej blízkosti historickej Michalskej brány a virtuálne sídlo na Konventnej 7, ktorá sa nachádza v blízkosti Staromestskej ulice a ulíc Palisády. Prenájmom virtuálneho sídla v Bratislave 1 získate sídlo spoločnosti na najprestížnejšej adrese v našom hlavnom meste.

 

Súvisiace články

Aktuálne správy