S topánkami ako k barberovi!

, PR článok

Vaše topánky môžu opäť žiariť novotou: Spoľahnite sa na profíkov

Pocit radosti z kúpy nových topánok pozná každý z nás. Vôňa novej kože a krásny model sú to prvé, čo nás osloví, ale časom naša radosť vyprchá a dostaví sa sklamanie. Na topánkach sa vplyvom počasia i každodenným používaním začnú objavovať škvrny a opotrebovanie a topánky už ani zďaleka nevyzerajú tak, ako keď sme ich prvýkrát s radosťou priniesli domov. Údržba obuvi v perfektnom stave zaberá mnoho času, ktorý je ale nutný obetovať každý, u koho sú nablýskané topánky spojené s pracovnou funkciou.

Dnes sa už trápiť nemusíme. Začiatkom roka 2017 sa v bratislavskom Auparku objavila služba, jediná svojho druhu na Slovensku spájajúca príjemné s užitočným. Takzvaný „shoe-shinig art“ doposiaľ v našich končinách nebol príliš známy, no po otvorení prvej prevádzky sa rýchlo začal tešiť veľkej obľube, ktorá stále narastá a získava nových priaznivcov.

V prevádzke vám dajú okúsiť pocit, aký poznáte zo starých filmov. Môžete si vychutnať čistenie topánok priamo na nohách so šálkou kávy, alebo ich jednoducho priniesť ako oblek do čistiarne a o pár hodín budú pre vás pripravené. Kvalitné prevedenie a rýchla obsluha sú samozrejmosťou.  

Zverte svoje topánky profíkom: Odstránia soľ, škrabance aj mastné škvrny

V Polishi sa dokážu popasovať naozaj s každým problémom a nedajú šancu ani mastným škvrnám a poškodeniam. Zvládnu dokonca aj škrabance a miesta poškodené soľou, ktorá sa na topánky dostáva najmä počas zimného obdobia. Tenisky či topánky z brúsenej kože alebo semišu sa tiež zmenia na krásne modely, aké ste si priniesli z obchodu.

Okrem samotného čistenia sa vaše topánky budú tešiť aj na ďalšie procedúry ako impregnácia, voskovanie a leštenie, dezinfekcia alebo lakovanie okrajov podrážky.     

Vaše topánky budú hľadať prevádzku Polish v Auparku na prvom poschodí v servisnej zóne kde vedia, že pravidelná a správna starostlivosť je jediná možnosť ako udržať svoje obľúbené modely stále v dobrom stave.

Súvisiace články

Aktuálne správy