Virtuálne sídlo v Bratislave

, PR článok

Podľa najaktuálnejších štatistických údajov z roku 2016 bolo na území SR 575 102 právnych foriem celkovo, z toho 193 300 bolo založených spoločností s ručeným obmedzeným. Teda veľmi veľký podiel na trhu zohráva práve tento spôsob podnikania. Aj napriek tomu, že legislatíva niektoré kroky podnikateľov výrazne sťažuje stále si svoje popredné miesto drží.

Čo je virtuálne sídlo?

Veľký podiel na počte založených spoločností majú dnes tie, ktoré využívajú virtuálne sídlo spoločnosti. Táto vec nie je celkom nová a využíva ju stále viac podnikateľov. Hlavným dôvodom je nízka cena za služby, ktoré by ste klasickou cestou nikdy nedosiahli. Keď už sme spomínali nariadenia vlády a legislatívne opatrenia, jedným z nich je aj adresa spoločnosti, ktorú musíte v prípade podnikania vlastniť.

Virtuálna kancelária dnes predstavuje klasické a zároveň moderné riešenie pre všetkých podnikateľov. Ide o minimalizovanie nákladov, úsporu času a riešenie, ktoré sa ukazuje ako veľmi efektívna pomôcka.

Pre koho je virtuálne sídlo určené?

Virtuálne sídlo je určené pre každého podnikateľa,  ktorý sa snaží svoje kroky v podnikaní zjednodušiť. Najčastejšie ho však využívajú:

– začínajúci  podnikatelia, ktorí sa snažia znížiť náklady na minimum

– zahraničné a domáce subjekty, ktoré majú pádny dôvod na uvádzanie sídla v Bratislave

– podnikatelia, ktorí potrebujú anonymitu a neželajú si uvádzať adresu bydliska na firemné účely

– manažéri, ktorí pracujú viac v teréne a nemajú čas na riadenie dodatočnej prevádzky

– majitelia spoločností, ktorí potrebujú zvýšiť ich prestíž

– podnikatelia, ktorí si uvedomujú, že biznis je o výhodných rozhodnutiach, ktoré im zaistia jednoduchšiu cestu

Z uvedeného vyplýva, že žiadne limity nie sú stanovené a založenie s.r.o. sa vďaka výhodám virtuálneho sídla spoločnosti v Bratislave stáva pravidlom úspešného podnikania.

Aké je ponuka virtuálnych sídiel v Bratislave?

Ľudia, ktorí chcú niečo dosiahnuť musia počítať s tým, že bez reklamy to jednoducho nepôjde. V Bratislave budú o vás vedieť všetci a na konkrétnych adresách sa o vaše služby postarajú do najmenšieho detailu.

Virtuálne sídlo spoločnosti je vám k dispozícii na týchto uliciach mesta Bratislava:

Osadná ulica (Nové mesto)  v cene od 11 € za mesiac

Vyšehradská ulica (Petržalka) v cene od 13 € za mesiac

Klincová ulica (Ružinov) v cene od 16 € za mesiac

– komplex Vienna gate, Kopčianska ulica (Petržalka) v cene od 16 € za mesiac

– historické centrum na Konventnej ulici (Staré mesto) v cene za 16 € za mesiac

– centrum mesta na Michalskej ulici (Staré mesto) v cene od 26 € za mesiac

Tieto kancelárie vychádzajú z konceptu zdieľaného sídla spoločnosti, čo znamená, že v jednom mieste má adresu viacero firiem. Z uvedených cien vidíte, že rozpočet sa dá aj do budúcna veľmi dobre naplánovať a prenájom výhodného sídla spoločnosti bude naozaj efektívnou pomôckou pre váš biznis.

Čo je v ponuke virtuálneho sídla?

V podstate máte k dispozícii všetko ako v klasickej kancelárii s tým rozdielom, že vaša prítomnosť nie je vôbec potrebná. Zriadením registračného sídla si splníte povinnosť voči Obchodnému zákonníku. Budete podnikať priamo v centre Bratislavy a možno sa vám tak ľahšie podarí získať nejednu lukratívnu dohodu.

Vďaka internetovému pripojeniu je prevádzka tejto kancelárie rýchla a nenáročná. Máte zaručenú profesionálnu komunikáciu s obchodnými partnermi. V prípade potreby môžete využiť luxusné kancelárske priestory aj na dôležité rokovanie a zasadnutia. Online asistent a virtuálna recepcia, to všetko využívate. Nezmeškáte žiadnu poštu, komunikáciu s úradmi, poradíme vám s účtovníctvom a zabezpečíme právne služby pre riešenie všetkých firemných záležitostí.

Súvisiace články

Aktuálne správy