Začal tender na projekty pre R4 Hanušovce n/T – Kapušany

Odhadované náklady za vypracovanie dokumentácie stavebného zámeru a dokumentácie na územné rozhodnutie stavby rýchlostnej cesty R4 Hanušovce nad Topľou - Kapušany sú 1,28 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS), a.s. vyhlásila verejnú súťaž na vypracovanie dokumentácie stavebného zámeru a dokumentácie na územné rozhodnutie pre stavbu rýchlostnej cesty R4 Hanušovce nad Topľou – Kapušany v dĺžke 15 kilometrov. Projekty za odhadované náklady okolo 1,28 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty majú byť dodané do deviatich mesiacov od uzavretia zmluvy s budúcim zhotoviteľom. NDS oznámila začatie tendra vo Vestníku verejného obstarávania. Lehota na otváranie ponúk je 18. júla, o súťažné podklady možno požiadať do 22. júna.

NDS vznikla 1. februára 2005 na základe zákona. Jej 100-percentným vlastníkom je štát, v mene ktorého koná Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť eviduje základné imanie takmer 3,145 mld. eur. K hlavným činnostiam spoločnosti patrí prevádzka, opravy, údržba a výstavba diaľnic a rýchlostných ciest.

Súvisiace články

Aktuálne správy