Chcete ušetriť za plyn?

Prichádza dodávateľ s výhodnou ponukou pre malé a stredné podniky

Spoločnosť ZSE Energia bola vždy spoľahlivým partnerom slovenských podnikov a snažila sa uľahčiť im prácu. Aby ich mohla podporiť ešte výraznejšie, vstúpila od apríla 2012 aj na trh s plynom. A okrem tradične špičkového servisu prináša aj výrazné zľavy:
„Malých a stredných podnikateľov podporujeme výhodnými cenami za plyn a za elektrinu. Konkrétna zľava závisí od ich spotreby a dĺžky viazanosti. To znamená, čím väčšia spotreba a čím väčšia ochota podpísať zmluvu na dlhšie obdobie, tým väčšie výhody podnik získa,“ uviedol Radoslav Markuš, vedúci tímu GAS Business.

Koľko môžu podnikatelia ušetriť za plyn?

V porovnaní s tradičným dodávateľom plynu ponúka ZSE Energia pri ročnej viazanosti plyn so zľavou až do 11 %. K tomu môžu firmy získať aj zľavu na elektrinu do výšky 15 % . Expertný tím ZSE Energia vybaví všetky potrebné náležitosti pri procese zmeny dodávateľa, takže ju pocítite iba na základe nižších účtov za plyn. Navyše vďaka tomu, že môžete odoberať obe komodity od rovnakej spoločnosti, si ušetríte aj čas.

Ušetriť môžete až stovky eur

Príklad: Hotel, ktorý využíva plyn na varenie, ohrev teplej vody a na vykurovanie, ročne spotrebuje 163,58 MWh plynu. Rozhodol sa pre program PlynVýhoda s jednoročnou viazanosťou. Za rok tak ušetrí: 895 eur, percentuálna úspora za rok predstavuje 11 % p. a.

Domácnosti ušetria až do 8 %

Domácnosti sú pre ZSE Energia dlhoročnými partnermi, preto im energetická spoločnosť ponúka plyn lacnejšie až o 8 %. Zákazníci nemusia míňať energiu na zložité vybavovačky. Obe komodity, elektrinu aj plyn, vybavia na jednej Zákazníckej linke 0850 111 555 alebo v Kontaktnom mieste vo svojom regióne.

Súťaž o zájazd na olympiádu

S plynom od ZSE Energia získajú domácnosti nielen zľavy, ale aj skvelú možnosť vyhrať zájazd na letnú olympiádu. Každý, kto uzatvorí zmluvu o dodávke plynu do 31. 5. 2012, je v hre o zájazd do Londýna. Výherný balíček obsahuje spiatočnú letenku, ubytovanie na 3 noci a minimálne 6 vstupov na športové podujatia. Ostatných výhercov potešia ďalšie ceny z unikátnej olympijskej kolekcie.

Ak vás ponuka výhodného plynu zaujala, so ZSE Energia sa môžete kedykoľvek skontaktovať
na Zákazníckej linke 0850 111 555, osobne zájsť do niektorého z Kontaktných miest alebo kliknúť na www.zse-energia.sk, kde nájdete všetky podrobnosti o novej výhodnej ponuke plynu pre malých a stredných podnikateľov aj pre domácnosti.

Súvisiace články

Aktuálne správy