Názory čitateľov


Názory k článku:
Nové daňové úľavy

30. 1. 2005   anonym
Co je?nikto necita Investora?alebo slovaci nemaju internet?  
24. 1. 2005   anonym
páči sa mi, keď niekto kritizuje to, čo sám spravil. kritizuje sa tu, že si niekto prečítal článok od autora, ktorého nemá rád. tak hádam najprv pozriem, kto to napísal a potom čítam, čo napísal. nikdy nie naopak. :-)
24. 1. 2005   anonym
o co ty ide ?
24. 1. 2005   anonym
Kolega!Tuto ide o to, ze diskusia je marna, ked za jeden den stihnu stiahnut diskusiu z obehu, ked im clovek povie do tvare pravdu, ze ich kompetencia by bola aspon pisat bez velkych gramatickych chyb, a ani tomu nevedia vyhoviet...:-  )....nehovori  ac o objektivite tych informacii, co v tychto clankoch odzneju...!!!  
24. 1. 2005   openiazoch@openiazoch.sk
Mily Anonym, ziadnu diskusiu sme nestiahli z obehu. Jednoducho sme pridali novy clanok od casopisu Investor. Starsie clanky a diskusie k nim najdete po kliknuti na linku "Casopis Investor" pod clankom.
24. 1. 2005   anonym
Ok!Ale co Slovak nema pred ocami to ani nevidi!!!Ale ani to nie je bezna prax, ze clanok na spodnej casti stranky sa za jeden den vymeni na druhy...no ale zivot je zmena, prisposobim sa...ale keby bolo mozne objektivne informovat navstevnikov tejto stranky, nebol by som proti!!!  
25. 1. 2005   Pavel Škriniar
aj ja sa riadim heslom: "podľa seba súdim teba". pekný deň :)
25. 1. 2005   skriniar@casopisinvestor.sk
a ak sú nejaké výhrady k článku, poprosil by som písomne na skriniar@casopisin  vestor.sk. ďakujem  
25. 1. 2005   anonym
Ale tie informacie su drahe!!!TYPER sa pise TIPER!!!to je iba gramaticka chyba...ale najvacsia chyba podla mna prameni v nespravnom pouzivani vyrazov, co najviac zavadza klientov financneho trhu...!!!ale nemienim zasahovat do redakcnej cinnosti ziadneho casopisu, radsej sirim pravdu o financnom trhu inym sposobom...!pekny den:-)  
25. 1. 2005   anonym
zda sa mi, že niekto tu vie, čo chce... OPENIAZOCH, DAJTE NOVÝ ČLÁNOK!  
26. 1. 2005   anonym
jasne ze viem co chcem:bojovat proti necestnym praktikam, neobjektivnym informaciam a zavadzajucim fin.produktom...s pozdravom!  
26. 1. 2005   anonym
ale diskutujme aj o danovych ulavach, co myslite, zarobime na nich, alebo sa nechame slepo viest vymyslami statnych zamestnancov??  ?  
21. 1. 2005   anonym
konecne nejaka normalna diskusia. kto pozna nejakeho zurnalistu, ktory je odbornikom?  
21. 1. 2005   anonym
tradične slávnostne otváram diskusiu k článku z časopisu Investor.  
21. 1. 2005   anonym
nemam chut na diskusiu pri clankoch z investora...mi  nule som trosku kritizoval autora, a hned vymenili to na tento clanok, ale autor zostal, a jeho "kompetentnost" tiez:-)poznam ho osobne, ale na zaklade je skusenosti vo financnom svete by som ani jedno rozhodnutie neurobil!!!nemam rad zurnalistov "peudoekonomo  v" ci "pseudofinancakov"!!  !  
1/1