Názory čitateľov


Názory k článku:
Budeme mať „parádny život“?

14. 12. 2004   KONDIK
SLOVAK BOL,JE A AJ ZOSTANE DEBIL. UVERI AJ KED MU ZAJAC POVIE ZE ,AK JEHO H-OVNO POMIESA Z BOROVICKOU,TAK MU NARASTIE AJ DRUHY PENIS.
9. 12. 2004   NOVÝ
pokiaľ dôchodkovú refromu vezme do rúk Poštová banka,, nemáme sa čoho obávať
17. 12. 2004   Analfabet
No ked si to myslis, tak mas asi aj nejaku sumu dolezitych informacii... Neprezradis nam, preco si to myslis? Ved aj my chceme informacie, ktore su zrejme velmi prisne strazene, ked sme sa k nim este nedostali. Alebo si to myslis len preto, ze si mozes mysliet cokolvek?
5. 2. 2005   andor
Dalo by sa o tom polemizovať  
9. 12. 2004   anonym
Keď zoberiem staré noviny s nebankovými subjektami a porovnám to jediný rozdiel je v tom, že vtedy to bolo financované z prostriedkov ľudí ktorí naleteli a teraz to platia bez pardónu všetci a nikto neprotestuje.Vtedy vláda mlčala teraz to roztočila ona na čele so zasratým Kaníkom ,ktorý sa tam dostal podvodom.
9. 12. 2004   anonym
Jediné rozumné riešenie je ovladať seba nenaletieť ďalším podvodníkom, peniaze si odkladať ešte v aktívnom veku ale nie prasatám v kravatách aby mali parádny život.Druhá možná alternatíva nedožiť sa dôchodku a tie prasatá musia schudnúť.
13. 12. 2004   vlado
Myslím, že si nepochopil princíp ale aj napriek tomu súhlasím s Tebou, že peniaze si treba odkladať v aktívnom veku - jedná sa o to, že kde. Pri DSS to Teba nestojí ani korunu naviac, len Tvoje rozhodnutie, či chceš mať peniaze na vlastnom účte, alebo v "najhršom" prípade skončíš tak ako by si do II. piliera nevstúpil.
14. 12. 2004   anonym
Nepochopil si ty. Prečitaj si dobre nadpis tejto diskusie. človek x rokov sĺubuje pozemský raj ale vždy v ľudskej histórii dochádza k veľkému sklamaniu.Vždy sa totiž zlomí ľudský charakter a niekto má paradný život vždy na úkor ostatných.
9. 12. 2004   anonym
S nemym uzasom citam Vas nazor a musim priznat ze nemam slov. Nebankove subjekty su uplne ina kapitola a vyplyva to uz z nazvu - nebankove.. Schmognerova vtedy hovorila ze im netreba naletiet, skoda ze legislativa zlyhala. Ale ludia su lakomi a hlupi, 30% vynos, to sa oplati! Oplatilo.. Ak nechcete vstupit do 2.piliera nikto Vas nenuti..
9. 12. 2004   anonym
Ani tých lakomcov a hlupákov nikto nenútil. Ja žasnem nad Vašou naivitou keď si myslite ,že všetko pôjde bez problémou a keď Vám niekto niečo dlhdobo sľubuje a za štyri roky tam už nebude.
10. 12. 2004   nový
Kto je lakomec ? Nie náhodou šéfovia a mamagement bánk, poiťovní, politici, úradníci, ktorí všetci okrádajú tento priblblý národ - ale nielen tento. Asi aj ty si nejaký úradníčer, ktorý sa napcháva z načich daní.
10. 12. 2004   anonym
Nie je kazdy z nas nahodou lakomec?ved kto nuti tych managerov byt uspesnymi???my akcionari, a to sme my vsetcia bez vynimky!!! kto nuti politikov a uradnikov aby boli koruptny, nie my obcania?!lebo my vsetcia chceme pocut iba jedno:30%vynosnost,0 %riziko,statn a garancia,bez prace...(nie su kolace...jaj,toto uz nechceme pocut)!!!!!!!
11. 12. 2004   anonym
Nie som uradnicek a dufam ze ani nikdy nebudem, studujem, aj ked nie na Slovensku. Nejdem ani hadat co robite Vy, podla pravopisu to nevyzera najlepsie. Kazdy chce maximalizovat svoj uzitok,cize prijem, to je v trhovej ekonomike uplne prirodzene a ziaduce. Bez toho by nefungovala!
17. 12. 2004   anonym
Zapamätaj si blbče. Komunisti a kapitalisti sú tí istí. Komunisti sľubovali Tvojim rodičom pozemský raj teraz Ti to sľubuje táto banda. Najlepšie keď chcípajú a chodia si navzájom na pohreby a tam sa s plačom objímajú.
7. 12. 2004   anonym
prečo úrad tak pomaly rozdáva licencie?
7. 12. 2004   anonym
ja sa k slávnostnému otvoreniu pridávam.
7. 12. 2004   anonym
Preboha!to este ok,ze nebudeme mat svajciarske dochodky, ale ze uz ani paradny zivot?!tak naco setrit?
6. 12. 2004   anonym
Slávnostne otváram dikusiu k tejto téme!!!
1/1