Názory čitateľov


Názory k článku:
Ropa za 40 dolárov a bitcoin za 5000 dolárov? Jedna z najväčších britských bánk predpovedá možné prekvapenia na rok 2023

6. 12. 2022   anonym
Interesantné bude, či prežije Putinov režim, či prežije Zelenského režim, či prežijú oba, alebo žiaden.
Ak prežijú oba, tak nie je nepravdpodobná nukleárna opcia, lebo Rusom raz rakety dojdú a potom už vlastne nembudú mať inú možnosť.
Šokom pre svet by zrejme bolo zistenie, že taktické jadrové zbrane nenarobia o moc viac škody, než konvenčné - akurát miesto do diery do paneláku zrúcajú celý blok - ale zase nie o moc viac.
Koniec koncov na Ukrjaine už v minulosti dve atomky vybuchli - aj keď išlo o mierové účely (150 km od Las Vegas ich však vybuchlo viac než 1000 a kasína prosperujä aj tak :)
Takže zaujímavé byu to začalo byť, až keby sa Putin rozohodl pre "férovku" s Bidenom a povel by dostali nukleárne ponorky, ako aj silá so stretegickými raketami.
Lebo vojenskí odborníci by zrejme predpovedali, že Rusko nemá šancu - lenže to hovorili aj o Ukrajine.
Je síce pravdou, že Amíci sú zazbrojení až za uši - problém je, že nikto nemá skúsenosti s full scale nuclear attack.
Je totiž pravdepodobné, že pri prvom megatonovom vzdušnom výbuchu - sa síce nič moc nestane - ale zato zlyhá protivzdušnáý obrana, pretože HW to asi zvládne, ale SW nie je pripravený - lebo analytici proste nemali k dispozícii potrebné dáta a tak sa muslei spoľahnúť na simulácie.
No a ako USA zlyhalo pri Covid-19 sme videli na vlastné oči - hoci ho v roku 2015 sami vyvinuli (Dr. Baric, University of North Carolina)
Takže aj primitívnejšia Čína dosiahla 1000x nižšiu úmrtnosť - a to strikným použitím obyčajnej karantény (lebo Číňania sú disciplinovaní - teda okrem najatých disdentov).
Je pritom isté, že naši americkí priatelia disciplinovaní nie sú, lebo to považujú za "slobodu".
Lenže neutrónové žiarenie ani radioaktávny spad by sa s nimi o tom moc dlho nebavil - a väčšina by aj tak zahynula v chaotickej panike, ako pri nehode v jadrovej elektrárni three Miles Island - kde bol zhruba rovnaký počet (skutočných) obetí, ako v Černobyle - hoci žiadna radioaktivita neunikla - a teda sa vlastne nič nestalo ;)
6. 12. 2022   classic chess
Ropa, alebo repa?
6. 12. 2022   anonym
môžem sa len smiať pokiaľ informácie púšťajú Standard Chartered o ktorej som v živote nepočul
6. 12. 2022   Real
Ropa OK, môže byť. Ale BTC za 5000 usd je blbosť, BTC v roku 2023 už bude zvoniť umieračik a čakať na zápis do historických análov...
6. 12. 2022   bulbasaur
To hovoria hejteri uz 10 rokov a ten BTC stale nie a nie krachnut.
6. 12. 2022   anonym
Jasne tento rok 63 % minus aktuálne cca 16 000 staršie zariadenie ťaží cca za 17 000 najmodernejšie cca za 10 000 možno aj menej závisí od ceny anergie v usa je ťažba zvýhodnená ťažia cca 30 % .Ked sa doťaží posledný btc potom sa môžme baviť o tom či to má budúcnosť alebo nie zatial pokial ťažiari zarábajú a robia btc velkú medialnu kampan aby predali je predčasné robiť akí kolvek záver .Ja tomu velmi neverím ani by som neinvestoval ale to je každéo rozhodnutie .
6. 12. 2022   bulbasaur
Tak pockajme do 2140, vtedy sa vytazia posledne BTC.
6. 12. 2022   anonym
No ano alebo ked padne pod náklady ťažiarov D .
6. 12. 2022   bulbasaur
Ak prestane tazit 50% taziarov, tak ostatni taziari budu mat 2-nasobne odmeny. Takze tazba sa moze znizit pri poklese BTC, ale neprestane.
6. 12. 2022   xxx
Sprostosť
1/1