Názory čitateľov


Názory k článku:
Nesúhlasí so škrtmi v rozpočte: Výdavkové limity na budúci rok vetoval minister Krajniak

22. 11. 2022   anonym
Zbrojnoš blázon . Nič ho nezaujíma ,len nech je na zbrojenie. Financie pevne zviera v rukach blázna Nato.
21. 11. 2022   Prelozene z newspeaku
Skrty v rozpocte pridu spolu z bankrotom nasej kolonie.
21. 11. 2022   Fero
Kraniak to zase hraje na socialnu strunu. V skutocnosti sa vsak boji, ze ked sa zavedu vydavkove limity, tak jeho mafinanska strana sme spodina na cele so starterom nebudu mat az take moznosti ako sa prizivit zo statneho rozpoctu.
21. 11. 2022   Dig
Tohto križiaka nám bol čert dlžen.
21. 11. 2022   Realista
Klamstvo je v politike pracovná metóda, tak isto ako je lobbizmus základný pilier eu, eú nás oklamala a nič sa nedeje, eú mal byť ekonomický projekt s možnosťou voľného pohybu, oni z toho urobili projekt politický, eurosoviet, zo Slovenska urobili nesvojpravnu kolóniu Bruselu, o ktorom rozhoduje USA, eú je nesvojpravna kolonia USA, baranidlo na dvere do Ruska, z vychodoeuropskych krajín chcú urobiť nárazníkovú zónu, presne to čo z nás urobili soviety, ibaže oni nám dávali za výhodné ceny energonosiče a suroviny, kupovali od nás tovar v mnozstvach že fabriky nestíhali vyrábať, dnešná situácia je aká? Budíček, ešte nieje neskoro to zmeniť, keď začne krachovat priemysel a stat bude tak zadlženi že mu už nikto nepožičia tak bude neskoro.
21. 11. 2022   Edo
kto ti vymyl hlavičku týmito chujovinami?
22. 11. 2022   Realista
Ak máš problém s pochopením reality za pomoci kritického myslenia, tak za tým nehladaj ,,hlavičky,, iných ľudí, ale zamysli s nad tou svojou:)
21. 11. 2022   kakadu
SR musí škrtať,
aby poslalo viac peňazí Kyjevskému Banderovskému režimu
1/1