Názory čitateľov


Názory k článku:
Posledný zhasne? Po Muskovom ultimáte firmu údajne opúšťajú ďalšie stovky zamestnancov

19. 11. 2022   anonym
Taká očista sa mala urobiť aj u nás po 89-tom.
18. 11. 2022   lena
Ved ked predtym robili z domu a islo to dobre, preco by teraz mali robit z kancla a tvorit uplne zbytocnu CO2 stopu? Velke spolocnosti by mali byt viac zelene.
18. 11. 2022   Prelozene z newspeaku
Spolocnost a najma obchodovana spolocnost, ako je twiter, nestoji na par stovkach zamestnancov. Je to korporacia, ako kazda ina, ale z minimalnou zakladnou obsluzneho personalu, ktory je organizovany ako management a technicka podpora.
To su dnes hladny absolventi a splacatelia studenskych poziciek informacnych technologii.
V podstate portfolio novych potencialnych zamestnancov, vyprodukuje 1 5 rocny studijny odbor informatiky na FEI a jeden odbor managementu na ekonomike v BA.
Ak sa to zada byt neuveritelne, jedine zvysene naklady na inak lacnych zamestnancov, predstavuje relokacny priplatok a ustajnenie v USA.
18. 11. 2022   EXcustomerTW
40,000,000,000$ Stojí značka twiteru, a zoznam verných klientov twiteru uverejňujúcich
reklamu a zoznam verných zákazníkov čo majú účet na Twiteri, toto je to know how, ktoré stojí 40 miliárd dolárov a nie 1500 ľudí a nie kabeláž a servery v rámci budov Twiteru.
Bojím sa že zamestnanci vytunelujú značku Twiteru, a prevezmú zákazníkov Twiteru a založia si svoju Staronovú platformu TwiterB1.0 a Muskov TwiterA2.0 sa stane bezcennou značkou za ktorú vyvalil pôvodnému majiteľovi 40 miliárd dolárov. Keď sa tak nad tým
zamyslím, tak mi to pripadá ako učebnicový príklad ako preprať 40 miliárd pochybných dolárov, v priamom prenose, pred očami novinárov, verejnosti a za blískania výbojok fotoaparátov. Lebo iné vysvetlenie už nie je , jedine že Elon je vôl.
18. 11. 2022   anonym
Kaslat na maskota
1/1