Názory čitateľov


Názory k článku:
Národná banka Slovenska: Slovensko smeruje do recesie

29. 9. 2022   Prelozene z newspeaku
V recesii uz sme, ale smerujeme do prdele.
29. 9. 2022   Pedro7
Ked som pri clanku zbadal fotku KaziGrafa - nevedel som , ci sa mam smiat, alebo plakat !!! Ten clovek dostal od strany najlepsiu zlatu trafiku v dejnach SR !!! Ci tomu zodpovedaju odborne parametre - posudte sami …
29. 9. 2022   classic chess
Ďalšia recesia? Ešte väčšia ako Kazimír na mieste guvernéra?
28. 9. 2022   eXtrem
To je tak keď tento štát ovládajú vygumovaný ľudia. A vygumovaný ľudia spôsobujú gumovanie ekonomiky a ľudí Tí liberáli a progresívci to je hlúpe ako postihnutý potkan. Bežne čo ich stretávam tak hlúpe ako kýbeľ gitu.
28. 9. 2022   Fero
vygumonovani boli ti co co od roku 2009 liali neskutocne peniaze do ekonomiky a po pandemii to este znasobili. Jediny recept by bol keby nastal stop penazi a kazdy by sa musel uskromnit, dlznici by sa konecne museli obracat aby splacali svoje dlhy. Zvyhodnovanie dlznikov nas dostalo do tejto slamastiky
29. 9. 2022   Pedro7
Keby liali do ekonomiky … no robilo sa to asi takto ecb dala zadarmo peniaze komerc bankam a tie za drahe nekrestanske uroky to posuvali dalej … to platilo na ekonomicko - podnikatelsko- priemyselne projekty a Hypoteky to je ina kapitola !!! Tam sice urok uz klesol na krestansky no dali ju kazdemu kto prisiel do banky so soplom uschnut na nose - preto ten dopyt po bytoch a nasledne vystrelenie cien bytov domov - cize takto si ti zmrdi predstavovali ozivenie - hlavne zbohatli banky - teraz sa to fest ale fedt zaseklo a nevedia ako dalej - vsetci su na vine aj politisky pracovnici - co s nimi spravime - ked sme si ich demokraticky zvolili ?! Sami sme si na vine ? Velmi si zelam nech sa to dodrbe ale poriadne.
29. 9. 2022   eXtrem
To áno, ale celý tento ekonomický model je liberálny model. Napríklad socialistický model funguje ináč a neleje do ekonomiky tlačené peniaze ktoré dávajú každému od buka do buka. Liberáli to spôsobili, ich skáza. Sami si ju vytvorili svojou vygumovanosťou, mamonom a honbou za číslami. Preto ako sa Stanek raz vyjadril. Blížime sa ku koncu liberalizmu ako takého. Úplne ináč mohlo byť už teraz a bohatšia populácia a viac strednej triedy. Celý zvrátený liberalizmus zlyhal a čoskoro pôjde do péčka. Však v posledných 30 rokov všetko opačne nelogicky a zvráteno funguje tak nie je čomu sa čudovať. Keď všade všetko ovládli títo liberáli a presadzovali zvrátenosti. AKo sa vraví kto s nimi veje ten pôjde s nimi aj do hrobu.
28. 9. 2022   ROBO
Iba ich zbožné prianie...tie ukazovatele. Ale u Kazigrafa je to normálne, +-200% nehrá rolu.
Už mesiac dozadu sa začalo veľké prepúšťanie, lebo firmám sa prestáva predávať, tak prepúšťajú ľudí, a tí majú menej peňazí a menej kupujú, a tak stále dokola, až do recesie.
Zamestnanosť poklesne už tento rok, a nie že budúci rok o -0,1% :DD
28. 9. 2022   anonym
Neverím, ďalší hoax. Táto krajina má úspešný príbeh.
29. 9. 2022   Pedro7
To plati iba pre hrstku vyvolenych - tie majetky co za par rokov nadobudli v zahranici buduju trva cele generacie rodinn. spolocnosti - vsetko super - teraz sa pravdepodobne zas dostanu k moci bolsevicko kleptokraticke prasce mozno aj na 2. volebne obdobia a tu ostane taka spust a pust, ze si to ani nevieme predstavit . !!!
1/1