Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci aj napriek rekordným cenám nakupujú viac

11. 9. 2022   mat a pat
Tu je príklad ako majú nasraté v hlave ľudia s ekonomickým vzdelanim to jest ing, mgr . A takýchto vzdelancov produkujú tie naše super špičkové vysoké školy. A potom týmito krvavými peniazmi z rozpočtu platíme kadejakých výpalníkov. Nemecká misia hitler 2.0 začala - 1940 nám pomáhali do plynu, 2022 nám pomáhajú od plynu. A osratému svetu to aj tak nepomôže.
11. 9. 2022   peg
Rozmýšľam, čo v poslednom čase zlacnelo. Neprišiel som na nič. Nedávno som čítal, že sú vo výpredaji náhrady na dopravníkové pásy do uhoľnej bane. Aj to je artikel, z ktorého ceny sa vypočítava výška miery inflácie. Kúpiť- nekúpiť ? Na prežúvanie dobré.
11. 9. 2022   leratoprince24@gmail.com
INSTANTLY NEED A POWERFUL LOVE SPELL TO HELP GET YOUR EX LOVER BACK NO MATTER HOW LONG YOU BROKE UP OR WHOM HE/SHE MAY BE WITH NOW (DR CHRIST) WILL HELP YOU GET THEM BACK CONTACT (DR CHRIST) VIA WHATSAPP : +2348111123690 EMAIL: lighterdaysent@gmai l.com
Hello am LERATO PRINCE from South Africa, i read some testimony about DR CHRIST on how he has helped people in bringing back there ex within 24hours i was just thinking if that was real, And decided to call a lady who made a testimony and also dropped her number, So i called her and ask her about DR CHRIST she said DR CHRIST is a trustworthy man and he his ready to bring back my lover for me, i was just so happy and a little bit relief that my lover will be back to me soon,a Then i decided in contacting DR CHRIST which i did, And before i could share him my problem he has already told me what i came for, And he said everything will be okay within 48hours that my lover will be back to my arms, So he said he would be casting the spell and that within 24hours my lover would call me, So i hoped so truly before the 24hours i got a call from a man who has left me for the past 2years saying he is sorry and he wants me back, i was happy and i said i also want him back, Then i traveled to Egypt to meet him up, And he apologized for what he has done to me now he proposed to marry me and we are both preparing for our wedding soon, All thanks to the great and World best love spell caster, (DR CHRIST) CALL/WAT: +2348111123690 EMAIL: lighterdaysent@gmai l.com
https://www.fac ebook.com/Dr.christli ghtersent/
https://lighter daysent.wixsite.com/m y-site-2
11. 9. 2022   kakadu
Slováci nakupujú oveľa menej, veď niektoré ceny potravín ako olej...,
stúpli o 300%,
teda pri 9% raste tržieb, ide o výrazný pokles spotreby
11. 9. 2022   Jaro
Kolko minies na olej mesacne? A teraz zacni pocitat.
11. 9. 2022   Peg
Ak zvýšim ceny v obchode o 50 % a tržby mi stúpnu o 10 %, to znamená, že ľudia nakupujú viac ? Zvláštna logika .
11. 9. 2022   anonym
Presne, je to v tom. Všetko zdraželo, ale veľmi.
11. 9. 2022   Frantisek Nahnevany
Súhlas.
Všeobecne. Logika absentuje čoraz viac.
11. 9. 2022   Jozef
Presne, toto som chcel písať. Ale aj tak veľa Slovákov je závislých od nakupovania cez to všetko či to potrebujú alebo nie. Aj preto sú u nás stále vysoké ceny.
10. 9. 2022   anonym
Samorejme, že sa všetci snažia nejako rýchlo minúť peniaze, kým má Euro ešte nejakú hodnotu :(
Lebo dnes má jedno Euro kúpnu silu zhruba jednej Kčs (aj keď je pravdou, že ponuka (čínskeho) tovaru je neporovnateľne bohatšia) a ak bude vedenie Eu postupovať aj naďalej tak, ako doteraz - tak o rok to bude cca 10 halierov :(
Že klamem, lebo 1 Euro = 30,126 Kčs ?
Nuž nominálne hej, ale môj spotrebný koš hovorí - boužiaľ - niečo úplne iné ...
Na druhej strane vojna v Ukrjine už zrejme skončila - takže tí čo sa teraz vysliekli z peňazi zrejme obanujú (ale zrejme práve o to išlo).
Lebo Rusi sa evidetnne stiahli, takže Ukrjinci budú teraz opití víťazstvom.
Má to logiku, lebo Rusi dosiahli, čo chceli (vodovod na Krym) a tak nemajú dôvod špacírovať za Dneprom.
Ukrjinci teraz zista, že ničiť vlatné mosty bola obojsečná zbraň, lebo kúpaním v Dnepre ich víťazný postup skončil.
Takisto bojovať o Charkov je nezmysel, lebo to by bol druhý Stalingrad.
Takže buď ho zničiť termonukleárne- alebo radšej nechzť tak.
Nuž ale načo by komu bola hora radioaktívnych sutín ???
Takže Zelenský odôvodnil premrhané americké a EU milirady, ukrajinskí turisti sú spokojní a aj energetické firmy sa potešili - lebo ešte nikdy vbv histórii tak nezarobili.
A ceny samozrejme ostanú - už len preto, aby zelení presadili svoju agendu elektromobilov a vodikových nezmyslov.
Proste WIN-WIN-WIN-WIN-WIN - jediný, kto tú to maškarádu obsral je zase raz len slovenský daňový poplatník - lebo západniari si proste požičajú ešte viac.
Koniec koncov Angličanom s dlhom 9000 miliárd môže byť fakt šumifuk jedno, či Trussová ešte najkú tú stovku miliard pridá - who cares ...
PS vojna samozrejme bude trvať naďalej - ovšem už prejde do "chronickej fáze".
- Ukrajinci budú mať proti komu bojovať (aby mohli drankať ďalšie milirdy - ktoré zmiznú vo vreckách ukrjinskej mafie)
- Rusi si vytvorili sanitárny kordón a majú kde testovať novú výzbroj a cvičiť vojakov
- Amíci oslávia posunutie NATO až po Dneper (čím pádom, Česko, Poľsko, Slovensko, Rumunsko aj Bulharsko stratia zmysel)
- eko-teroristi sa bude môcť do sýtosti odbavovať na "zelenej" energii - keďže zelené je už aj uhlie, frakovanie, jadro a CO2 :)))
11. 9. 2022   Jaro
Co ty si za mimozu. Neuveritelne.
10. 9. 2022   Jozef
Bol u mňa na návšteve známy z Holandska a okrem toho, že sa mu Slovensko veľmi páčilo, povedal, že je prekvapený, koľko Slováci nakupujú. Bol prekvapený množstvom ľudí a tiež sa čudoval, že prečo tie vozíky sú plné potravín. Nedokázal som mu to vysvetliť tak, aby to pochopil. Stá to nechápal.
11. 9. 2022   dino
Nemáme budúcnosť. Sme na Titaniku, ktorý sa potápa. Budeš v takej situácii šetriť? Sú len zlé a ešte horšie rozhodnutia
11. 9. 2022   Frantisek Nahnevany
Tak, tak. RMS Titanic ako varovný prst pred pýchou, okázalosťou, podceňovaním situácie, bagatelizovaním . . . Keď súčasné dianie v EU pripodobním k času osudu RMS Titanic, tak momentálne naberáme vodu.
11. 9. 2022   anonym
Znamemu z Holandska trebalo vysvetlit ze Slovaci maju skusenosti s menovou reformou takze konaju vysoko racionalne a cim skor vymienaju virtualnu hodnotu za realne hodnoty. Znamemu len treba pripomenut ich vlastnu historiu ked za niekolko cibuliek tulipanov si mohol kupit dom v Amsterdame, ten okamih trval len chvilu teda nech znamy z Holandska nemudruje!
11. 9. 2022   Juraj
Slováci si varia doma, nemajú toľko prachov aby vysedávali po reštikách ako holanďania.
1/1