Názory čitateľov


Názory k článku:
Dve strany barikády: Kto sú aktivistickí predajcovia a kto finanční analytici

24. 11. 2022   anonym
Politici - Financnici - Anal - Itici -su jedna pakaz - pozdravujem Kanika a ost. Idiotov co to dali do prevadzky a vy len sporte / sporte - svet sa zmenil , eu uz je nekonkurecieschopna - eu akcie su v kybli - usa este fajn… sporte !!!!!!
24. 11. 2022   @@@
to je ako keby som čital o druhom pilieri ....všetci analyticky kvakaju že to je prinos a ked o par rokov o 20 alebo 30 sa ukaže že všetko je inak všetci ti analytici ktory to dnes ospevuju budu sa tvarit že nič nepovedali v minulosti ale dnes všetky pochybnosti druheho piliera spolu z mediami prekryvaju ako sa len da ...heslo pokial nam to taha do vrecka tak prečo nekecat hoc aj klamstva a nahovarat verejnosti iluziu ktora sa nestane
24. 11. 2022   Frantisek Nahnevany
A predajcovia veselo zarábajú na /v skratkách/ Mwst., TVA, VAT, BTW, FPA . . . tzv. DPH . . .
Z daňových dokladov je známa výška sumy povedzme 20%-nej Mwst., TVA, VAT, BTW, FPA ... DPH...Teda je známych 20% daní z nadhodnoty resp. 20% dane z pridanej hodnoty, ale výška sumy nadhodnoty resp. pridanej hodnoty známa nie je. Tak to si teda vyžaduje talent.
24. 11. 2022   Frantisek Nahnevany
Ešte upresním záver.
Sú známe výšky súm povedzme 20%-ných daní z nadhodnoty resp. 20%-nej dane z pridanej hodnoty, ale výška sumy nadhodnoty resp. pridanej hodnoty známa nie je . . .
1/1