Názory čitateľov


Názory k článku:
WEF: Platobný systém SWIFT môže byť do piatich rokov nahradený kryptom

1. 6. 2022   bob
je tu len jeden malicky problem, taky detailik ...
zit na dlh konci - cize zapadny model.
vzhladom k tomu ze sa vyroba - motor vyroby presunul za posl 40 r z usa a eu do azie, v eu a usa zostali uz len fiktivne ekonomiky(este nemocko ma automobilky ale aj to viac dcer v zahranici)
krajiny po tom ako boli ukradnute zapadom aktiva Venezueli, Libie Iranu a teraz Ruska, nechcu fiktivne meny na ktorych stala ekonomika zapadu(kedze bol dopyt po nich)
dopyt razantne skoncil. zapad je v soku.
nastupuje nova era zlateho energeticko-potravi novo-surovinoveho standartu. nema co ponuknut dovi dopo. priklad - francuzsko, kedze ma problemy s kvalitou jadr reaktorovv ma min polovicu v odstavke, najnovsi typ nevie 12 r dokoncit. energie vo fr sli hore o 400%. prve ovocie je tu - francuzsko odstupuje od projektov v zahranici kde mali stavat kedze narastom cien vsetkeho nie je schopne dodrzat zmluvnu nakontrahovanu cenu, toto caka celu eu! co si myslite ak zapocitate do vyrobnych cien rast plynu o 800-1200%, ropy o 50% dalsich energii tiez o elektr. o 200-400% to sa na cene vyrobku neprejavi ??? faaaaaakt ? a kto si nemecke ci francuzske auto ktore vyskoci z 30000 na 13-150000 kupi ??? jojojoj sachova partia nato-rf)cina + brics) len vstupuje do druheho dejstva alebo inak len prebehlo doteraz zahrievacie kolecko ...
1/1