Názory čitateľov


Názory k článku:
Feminizácia manažmentu: Averzia k riziku môže byť škodlivá

5. 12. 2022   Rodriquez
Excellent job done by ROOTKITS CREDIT SPECIALIST, I did come across good reviews on this page last week how they helped a lot of people fix their credit score, recovery stolen fund, bitcoin, and my wife advised we give a try as I had to be awake lately to see how I could get my credit score back on track but to no avail, we got scammed by some group that never came through. I’m happy yesterday, this amazing company cleared my negative items, 14 inquiries, collections and boost my score from 564 previous report to 796 excellent score on the 3 credit bureau on permanent credit fix, chase bank and 2 other credit unions that declined my request today approved my application and the company added 2 positive trade lines. You can reach out to them on ROOTKITS CREDIT SPECIALIST AT GMAIL DOT DOT/ WHATSAPP: +1 (626) 514 0620.
25. 11. 2022   anonym
Dobrá správa je, že naše političky a úradníčky dokázali, že vedia kradnúť a zneužívať autority verjených činiteľov rovnako dobre, ako muži :)
V hnutí #meetoo dokonca dokázali, že vagína je pravdepdodobne najvýkonnejší nástroj na získavanie skutočne tvrdej meny.
Lebo zatiaľ sa žiadnemu mužovi nepodarilo získať - až stovky miliónov - za to, že si ľahol na chrbát a roztiahol nohy.
Pritom kúzelníčky z pornografickcých portálov dokzaujú, že v tomto úžasnom orgáne sa nielenže dá vynosiť dieťa, ale znesie takú záťaž, ako pravdepodobne žiaden iný orgán v ľudskom organizme (teda okrem análu).
Zrejme prekvapivý objavom je, že ergosterón je zjavne rovnako nebezpečný, ako testosterón, pričom je možné, že niektoré šialené strigy majú nielenže nadmieru obidvoch - ale zrejme aj plutónium a yperit.
Je teda možné, že stredoveká inkvizícia nebola útokom na opačné pohlavie - ale zúfalou - lebo neúspešnou - obranou :(
PS inak riziko je fasa, dokiaľ nemusíte vysvetľovať akcionárom (či sporiteľom) prečo prišli o peniaze (a že už ich nikdy neuvidia) ...
23. 11. 2022   anonym
Ženy nepatria do žiadneho manažmentu. A súhlasím s tým, že averzia k riziku je oprávnená. Ženy nemajú na to schopnosti.
24. 11. 2022   Michal Šimečka
? a čo s binárnymi osobnosťami ráno sa cíti ako žena a večer ako muž
25. 11. 2022   anonym
Sen noci svätojánskej ...
Na obed si môže - do sýtosti - zasúložiť sám(a) so sebou ;)
23. 11. 2022   eXtrem
Totálna blbosť, chorá zdegenerovaná liberálno progresívna spoločnosť ide proti prírode a zdravému rozumu. Žena má gény na vychovávanie potomkov a práce s tým súvisiace a nie strategicko manažérske schopnosti. Chlap má gény na dominanciu strategické riadenie a boj. Väčšina vedcov boli muži a nás posunuli do doby v ktorej sme. Všetky veci čo existujú na svete vymysleli chlapi. Ženy sa majú starať o domácnosť a robiť práce na čo majú gény a nie sa hrabať tam kde nemajú čo hľadať.
23. 11. 2022   localhost
Vsetko je len vo vychove, ako ti to spravny neomarxista vysvetli...
23. 11. 2022   eXtrem
Neťahaj sem blbosti. Keď raz nemám predispozície a gény aby som operoval tak skrátka nemôžem operovať. Výnimky sa nájdu v oboch pohlaviach. Ale príroda to stvorila tak ako píšem a opačne to fungovať nikdy nebude.
25. 11. 2022   localhost
Bolo to myslene ironicky... je to presne ako pises...
23. 11. 2022   @@@
taketo kvoty su prejavom feministickeho fašizmu !!!
1/1