Názory čitateľov


Názory k článku:
Symboly nenávidenej amerikanizácie: Prečo by malo byť v Rusku viac „mekáčov“ a nie menej

28. 5. 2022   naritareyes1
Kaufen Sie 100% Falschgeld WhatsApp:+319701028 1627
Wir bieten Face-to-Face-Geschä fte für hochwertige, nicht nachweisbare Fälschungen der Klasse A an +3197010281627. Wir haben unseren Sitz in Hessen, Deutschland, und können uns in jedem europäischen Land für persönliche Geschäfte treffen. Wir bieten nur original hochwertige Falschgeldscheine USD, EURO, PFUND an. Wir können uns auch in den USA und Asien treffen. Wir versenden weltweit, aber wir treffen uns lieber und kümmern uns nur um ernsthafte Kunden. Wir haben eine riesige Menge auf Lager. Bitte kontaktieren Sie uns nicht, wenn Sie nicht bereit für das Geschäft sind. WhatsApp: +3197010281627 info@echtedokumente .de https://echtedokume nte.de/
27. 5. 2022   Alzbeta17
Rusko-ukrajinskou situaci a její dopad na ekonomiku a další oblasti pro vás sledujeme i na našem webu https://trade-info. sk/.
27. 5. 2022   Jurijko
Veci z McDonaldu a podobných zariadení nemám rad a tie sračky coca coly a pepsi nepijem. Pre rusov to bude určite rana - hahaha.
27. 5. 2022   anonym
Veď to je aj tvojou povinnosťou, napísať ako neznášaš McDonald alebo Coca colu.
A pri téme o televízii sa dnes zase vyžaduje napísať ako nepozeráš televíziu. Haha
27. 5. 2022   Dig
Je to jedno a nápoje pre chudobných, zase by som to až tak nehanil.
27. 5. 2022   Dig
jedno = jedlo
26. 5. 2022   anonym
V r 1990 lezat cely svet pri nohach USA, vdaka comu sa mohli stat prirodzenym vodcom, ktory by priviedol sucasnu civiliciu do jej stastnejsej buducnosti. Po rozpade ZSSR sa vsak USA miesto toho vyhlasili za vladcu, ktory chce ovladnut celu planetu silou. A co je este hulvatskejsie, pod rúškom demokracie sa ku svetu zacali spravat rovnako agresivne ako sa v spravali krvave gangsterske bandy 19-tom storoci na ich Divokom Zapade. Ked vtedy sef takej bandy "presvedcil" nejake mesto, ze bude jeho serifom, to mesto z "vlastnej vole radsej "uznalo", ze prave on je preň najlepsi serif. Dnes je rozdiel len v tom, ze sucasny "Serif" vnucuje celemu svetu jeho "demokraciu" nasilim a cely svet pritom musi drzat hubu.
Sucasnemu celosvetovemu serifovi ale vsak nedochadza, ze krajiny, ktore takto "presviedča" boli civilizovane uz tisicrocia pred vznikom USA. USA si takou arogantnostou ziskali povest neokrochaného starovekeho barbara, ktori plodi zlo, kde moze. Ich zloba a hysteria je potom prikladom zla aj pre dalsie krajiny, cim spolocne nicia a mozno aj celkom znicia dnesnu civilizaciu ! Od USA sa preto uz vobec neda cakat, ze v buducnosti by este mohli byt pre ludstvo pozitivnym prikladom. Prave preto sa narody snazia vymanit spod ich mocenskeho vplyvu vylozeneho zla. Jedinou moznostou ako moze ludstvo prezit bude, ked buduca dominantna mocnost nebude mat rovnake moresy, ake ich dnes ma USA.!!!!
26. 5. 2022   anonym
V Rusku boli spustené prvé sociálne výťahy. Bola vytvorená súťaž v ktorej s každou ďalšou súťažou je výzva iná. O cenu milión rubľov a možnosť pracovať s poprednými manažérmi krajiny bude teraz súťažiť 300 finalistov. Táto nová generácia manažérov sa bude môcť podieľať na rozvoji Ruska za absolútnej podpory vlády.. Budovaní chýbajúcich sektorov a obnove plnej suverenity krajiny. Od začiatku súťaže získalo vysoké nominácie 350 účastníkov. Z toho šesť ľudí sa stalo námestníkmi federálnych ministrov, traja - guvernéri, piati nastúpili na posty vedúcich miest, ďalší štyria víťazi teraz pracujú v Štátnej dume.
26. 5. 2022   anonym
Konzumacia tychto jedal ludom sposobuje zdravotne problemy a tym znizuje kvalitu zivota.
26. 5. 2022   anonym
Ovela viac, by Ruskej Federacii, uskodilo, keby MC Donald stiahol prevadzky z EU, kde by dosiahol to, ze by obladina a konzumenti podobnych polotovarov predrazenych, museli zacat premyslat nad tym, co sa deje.
Napriklad men by McDonald nechybal, pred mnoho rokmi, som ho navstivil a nic mi to neprinieslo nezvycajne, pretoze dobry burger, si dokazem spravit sam a lepsi, ak si maso pomelem sam.
To iste Burger King, KFC, alebo Star shit, etc.
Prisli a odisli, nieje nam za nimi luto.
Aspon mne teda urcite nie.
Rusko bez mekaca, asi stradat nebude, aj tak to je na pomery vychodnej europy a azie, velmi drahe.
26. 5. 2022   Griz
Doporučuji diskuzi na YouTube: Vydrží Rusko DLHÚ vojnu? Nevyčerpajú sa spojenci? Vie nám Rusko ekonomicky uškodiť? Pomôže Čína?
26. 5. 2022   anonym
Z Mainstreamových Médii sa stali písači Hovien. Denonno denne vychrlia tie hovná na občanov, s Klamlivým Nadpisom.Je to na Smiech koho tieto Lajná Zaujímajú?
1/2staršie