Názory čitateľov


Názory k článku:
Šéf Mercedesu varuje pred dôsledkami zatavenia dodávok ruského plynu

1. 5. 2022   Alzbeta17
Rusko-ukrajinskou situaci a její dopad na ekonomiku a další oblasti pro vás sledujeme i na našem webu https://trade-info. sk/.
1. 5. 2022   dodo77
Rusky Hitler sa vie len vsehkym vyhrazat a vrazdit pre kus cudzieho uzemia. Tento kus ho.na treba eliminovat a bude pokoj.
30. 4. 2022   jaja
Dúfam že schizofrénia nebude pokračovať a nebudeme prijímať putinov diktát. Ekonomiku nemúžeme povzniesť na d ľudský život. A vlády sú na to., aby riešili problémy, podobne aj firmy, keď doteraz spali na vavrínoch, ktoré ich už začali tlačiť. EWkonimika sa raz pozviecha, ale človek už nie.
30. 4. 2022   duke nukem rulez
Perličky zo slovenských masmédií:
"Cena bude vysoká. Bude vysoká. Tu nemá žiadny zmysel klamať ľuďom. Bohužiaľ, taká je situácia na trhu s plynom. Nebude však až kriticky vysoká. Tu hľadáme riešenie," povedal Sulík na margo možného východiska"
Bravo - Sulík je chlap a má gule povedať elektorátu, že kúrenie sa čoskoro stane rovnakým nedostupným luxusom, ako 100W žiarovky - ktoré za komančov sliepňali v každej kadibudke.
Škoda však nedpolnil, že "Vysoká cena bude naša obeť za to, aby Ukrjina mohla vstúpiť do NATO". Síce tam nevstúpila, lebo ju tam nikto nechce - ale aspoň sa potešia priekupníci, ktorí budú v Rusku nakupovať a potom cez desať iných firiem predávať napríklad ako "Made in USA" - tak ako sme zvyknutí už desaťročia". Keďže napríklad všetky US, počítače, tablety, smartfóny, konzoly, hodinky sú v skutočnosti čínske - podbne, ako všetky luxusné módne značky a naši colníci za naše peniaze akurát strážia, aby Arnauld neprišiel o svoje miliardy - ak by si náhodou našinec chcel doniesť skutočný originál a nie fake kópiu s nápisom Made in France - či Made in Switzerland - lebo pre luxusné hodinky platí to isté :) Podobne to je s okuliarami luxusných značiek - ktoré všetky skúpila jedna jediná talianska firma - a samozrejme tiež sa všetky vrábajú v Číne - za cenu pod 1 Eur za kus - pričom predajné ceny sú aj tisícnásobné.
Ale čo ste chceli - to ste si vyštrgali - a bude aj horšie.
Lebo US zahraničný dlh dokáže vyžehliť len poriadna vojnička a tú si veru - za svoju sprostosť zaslúžite.
Síce to schytám aj ja - ale pri umieraní ma bude blažiť, že so mnou pôjde do pekla aj niekoľko sto miliónov takých vymetených urákov ako ste vy :)
30. 4. 2022   odpoveď
Ceny sa môžu kedykoľvek vrátiť do normálu. Dokonca klesnúť na úroveň cien za čias socializmu. Stačí len, aby ľudia pri voľbách nenaleteli na spravodajské hry a marketing. A konečne začali používať mozog.
30. 4. 2022   anonym
Ekonóm asi nie si, že
30. 4. 2022   kakadu
Demokratzická strana USA,
ktorá sfalšovanými voľbami zvrhla Trampa a uchopila za pomoci Bidena moc v USA,
pripravila pre EÚ, za pomoci EURo-proUSáckych kolaborantov, LBGTI deviantov, GOLOBSECOV, ECO liberálnych pošukov, aj pápežencov z kresťanských strán,
uvrhnutie do chudoby národov v štátoch EÚ tým,
že prerezáva ropovody, plynovody, aj železničné a cestné spojenie
- artérie, ktorými do EÚ prúdi bohatstvo a prosperita z matičky Rusi,
v podobe dodávok plynu, ropy, surovín, dreva, hnojív, plastov, obilia...
a ako zámienku na rozbitie prosperity EÚ Washingtonskí PENTAGON a CIA plánovači,
použil nacistický Banderovský nádor etnokratický kyjevský režim,
ktorý CIA, MI6 a EURotriumfalisti... ,
vydávajú za cennú demokraciu hodnú ochrany,
pred Rusmi a republikánskymi armádami Donecka a Luhanska,
ktoré vykonávanou denacifikáciou a demilitarizáciou Ukrajiny,
teda likvidáciu okultistickej kultúry nenávisti a smrti..
30. 4. 2022   anonym
Prihluply ruský provokatér.
30. 4. 2022   anonym
Výroba káblových zväzkov sa má presunúť z Ukrajiny do Poľska, možno časť výroby na Slovensko.
30. 4. 2022   Jan
Denacifikovať treba v prvom rade Rusko.
30. 4. 2022   anonym
čo to má s káblovým zäzkom .
1/1