Názory čitateľov


Názory k článku:
Ľudia verzus stroje: Kto je lepší v zarábaní peňazí na finančných trhoch?

8. 2. 2022   Koaliciadoblazninca Opoziciadobasy
Vieme, kto je najlepší v zarábaní peňazí na finančných trhoch - takže je zrejme zbytočné o tom písať článok (?) Tak - ako v každom športe, či inom komediantstve - na to treba talent, usilovnosť, šťastie, solventných rodičov a nezaškodí ani príslušnosť k správnemu kultu.
Na rozdiel od športu a ostatných komedintstiev však úspechy b tejto oblasti bohužiaľ zotročujú ostatných :(
Vzhľadom na aktuálnu politickú sitáciu to však je momentálne bezapredmetné - už aj preto, že inflácia čoskoro hodnotu všetkých peňazí aj tak zničí - tak ako slnečné lúče zlikvidujú aj tú najlepšiu, nezastrešenú zjazdovku.
A čo sa týka finančných trhov, tak internet už to zastrešenie strhol ;)
Okrem toho tu mám e kovid (aj keď momentálne si dal pauzu) a Putina, ktorý nemá len 100000 vojakov - ale tisíce termonukleárnych rakiet a možno aj pokušenie ich použiť, keďže aj jeho kariéra raz skončí a tak by by bolo hriechom nevyužiť príležitosť zmačknúť ten červený gombík (že bude zle - no a čo - aj tak bude na πču :(
A keby aj z toho nevyšlo nič - súdiac podľa udalostí v a pred parlamentom - Slovensko sa zrejme aktuálne približuje k občianskej vojne (čiže účel obrannej dohody zjavne dosiahol svoj strategický, skrytý cieľ).
Potenciálna občianska vojna v našej domovine by však nepochybne mala svetový primát - po prvý krát na svete by sa totiž bil každý s každým ;)
9. 2. 2022   peter
To uz vieme. Medallion fund. 69% rocne pred poplatkami, 39% rocne s poplatkami od 1988-2018. V 2020 76%.
https://en.wiki pedia.org/wiki/Renais sance_Technologies
1/1