Názory čitateľov


Názory k článku:
Čínsky gigant expanduje, otvára prvé robotické obchody v Európe

12. 1. 2022   abc
ak sa prekročí určitá miera nebude treba skoro žiadných pracovníkov, z čoho budete žiť budúce generácie ???
11. 1. 2022   gibonik
vsetko, co sa bude dat, bude automatizovane bez potreby ludi. Teraz maju pracujuci ludia este aku taku moc nieco dosiahnut od zamestnavatelov, ktory je na nich zavisly. Ale ked bude viac a viac automatizovany, tak ludia skoncili. A vyrobne haly na SVK detto.
11. 1. 2022   mangalica
Kazda minca ma dve strany a preto sa nemusis sa bat. EU nebude nikdy automatizovana do takej miery, lebo ma regulacie, ktore ju pred tym chrania, ale aj zaraduju na chvost pokroku. Problem bude, ked pokrok sposobi ze uz len v EU budu robit tazku robotou ludia, kym v takej Cine to budu robit pocitace a roboti.
12. 1. 2022   abc
a kto teda bude brať výplaty v tej číne ? nik ? takže nebudú jesť ani nič kupovať ? dumaj
10. 1. 2022   anonym
Vsimnime si, ako to ide pozvolna …! Sam si nakupite, na predajni ked chcete poradit alebo sa nieco opytat je problem najst predavaca - makaju ako drbnuty - chudaci ! ked nedokladaju tovar tak su v kase - pobehuju hore dolu ked uz ste nakupili tak si to mate sam aj naskenovat - aj tam su problemy .. potom sa zaplatite a idete prec - Este pred cca 10-15 r v takom tescu bola uroven vyssia , kupili ste si popri nakupovani aj pizzu ktoru ste papkali v jedalenskom kutiku- ulicky boli siroke tovar pekne naukladany.!!! Teraz taky lidl stanica KE alebo aj inde- ciste peklo zabarikadovane koncovky s tovarom neviette prejst - to iste kaufland,Tesco - najcistejsi a kulturny dojem mam z Freschov v ke .. ale pokial to nie-je extra predajna tak si tam zas neviem nakupit - slaby sortiment- tot vsjo PO
11. 1. 2022   vlado
tomu sa hovori znižovanie nakladov. zakaznik chce nizke ceny a akcionar vysoke zisky. takže znižuješ naklady, namiesto dvoch pokladnicok a dvoch dokladacov, jednoeho prepustis a všetkych troch naučiš dokladat a tukat do pokladne a vuala, ušetril si a obchod neutrpel. takto to bude pokračovať aj do buducnosti, obsluhovať ta bude robot, a ak chceš informaciu zavolaš na centrum pomoci do indie.
11. 1. 2022   Frantisek Nahnevany
Márna snaha.
Elektronické pokladnice, na ktorých sa kalkuluje s tzv. DPH chrlia od svojho zavedenia pokladničné doklady, bločky a p., založené na podvode.
10. 1. 2022   anonym
Predavacky a predavaci su drahy a nedostupny ludsky zdroj.
Teraz ich mozu zacat ucit sa past, alebo opravovat tie roboty.
1/1