Názory čitateľov


Názory k článku:
Analýza: Slabá výstavba, zdražovanie stavebných materiálov a rastúce ceny nehnuteľností

28. 9. 2021   Odkaz Precipu
Oznam pre vymetených a vygumovaných: ak svoj produkt pomenujete "Kokaín a heroín", tak sa nečudujte, ak vás zatkne NAKA, že obchodujete s kokaínom a heroínom :)
Oznam pre obmedzených a retardovaných: kokaín sa po anglicky píše "cocaine" a heroín sa síce anglicky nepíše "caviar", ale čo sa tým myslí sa dozviete na osvetovom portáli pre maloletých "Pornhub" (teda ak máte 80+ takže tam neprispievate tvorbou z vlastnej spálne ;)
28. 9. 2021   anonym
Smial som sa z "konšpirátorov" čo videli za všetkým snahu o genocídu obyvateľstva. Ale pripúšťam, že ak tu niečo reálne vykazuje znaky genocídy, je to ekonomická politika ktorú vedú centrálne banky proti obyvateľstvu v posledných cca 10tich rokoch.
28. 9. 2021   ekolog
stavat nie je ekologicke, obnovujte stare stavby
28. 9. 2021   Dusan Brunskal
Po aplikovaní záväzného dokumentu rozvoja SK na 5 rokov dopredu sa planuje úprava stavebného zakona ,prisnejšie normy ,triedenie odpadu na stavbe a sankcie za nentriedenie, 70% dreva konstrukcie stavby musi byt z recyklovaneho dreva alebo s certifikaciou FSC ,nove prisnejsie normy na splachovacie zariadenia -prisne normy na obsah chemickych latok v stavbe /osb dosky, krovy natrene krovasanom ci bochemitom/ čo v suhrne a zaplave nezmyslov a byrokracie EU vyženie ceny do ešte vyššej cenovej skupiny ako je teraz. Čo sa zdá šialené teraz bude ešte šialenejšie.
29. 9. 2021   Mrazak in Kanal
Každá ríša sa na niečom potkla a vybila si zuby.
Sovietsky Zväz zrejme na Černobyle.
Ale ten by nebol stačil, keby ríša nebola už aspoň 40 rokov hnila zvnútra.
Takže predzvesťou bola napríklad porážka v Afganistane.
Dnes tu má me inúríšu, ktorá tiež už dávno hnije zvnútra - čo sa napríklad prejavuje na jej astronomickm zahraničnom zadĺžení - ktoré ja tak gigantické, že si ho už ani nikto nevšíma - a nikto už ani len neteoretizuje o fiktívnej možnosti jeho prípadného splatenia.
A táto ríša tiež dostala nakladačku v bezvýznamnom Afganistane, ktorý by zrazil na kolená aj hociktorý jednohviezdičkový generál z II. svetovej vojny.
Takže zrejme čoskoro uvidíme, čo bude Černobylom tejto najsamdemokratickej šej ríše a jej trapných satelitov ;)
Pravdepdobne to bude zelené a bude to zanovito šíriť bludy o možnosti zastavenia globálneho otepľovania v duchu "poručíme větru, dešti" - lebo papier nilenže znesie naozaj veľa - ale dokáže aj všeličomu zalepiť oči pri spanilom lete kanalizáciou (takže si to úprimne myslí, že letí do vesmíru) ...
27. 9. 2021   anonym
Tak nestavajme zo stavebnych materialov, ale vyuzivajme tradicne odpady.
Napriklad pri Callais, vyrastlo mesto, ktore bolo vytvorene z igelitu, kartonu a konarov, pripadne ineho odpadu, aj z rozvodmi elektrickej energie a vykurovanim.
27. 9. 2021   Frantisek Nahnevany
Plus tzv. DPH, ktorá daňou z pridanej hodnoty ani nie je.
1/1