Názory čitateľov


Názory k článku:
Generálny riaditeľ Volkswagen: Marža elektrických vozidiel sa vyrovná spaľovacím za 2 až 3 roky

23. 7. 2021   Frantisek Nahnevany
Plus tzv. DPH, ktorá daňou z pridanej hodnoty ani nie je.
23. 7. 2021   anonym
Problem celeho koncernu podobneho volkswagenu je, ze Cinania vlastnia nielen akcie, ale obvykle aj cast banky, ktora vlastni obsuzny dlh, podobnych koncernov.
Nakoniec moze byt problemov viac, ci budu mat vobec este ludske zdroje na to, aby vobec kupovali auta, a to nielen elektricke, ale aj tie konvencne, spalujuce kvapalne paliva, alebo CNG.
Dlasi problem je, ci vobec budu schopne automobilky vyrabat auta a v takom mnozstve, aby ich to uzivilo.
Dnes maju atomobilky probelm z cipmi a vypadok vyroby, je citelny, ale ich vdaka stedrym dotaciam, nepolozil ani koronavirus, alebo uhyn ludskych zdrojov, takze ich nejaka elektromobilita neboli, ale ani ich nespasi.
svet ma zvlastnu chorobu, ekologickeho znicenia sameho seba, kde nepomaha priroda, pomaha byrokraticka aristokracia, najma vseliake formy komisariatu EU.
23. 7. 2021   In Memoriam Automobil
Keď dozreje čas na elektromobily, tak sa objavia nové firmy - s úplne novými konceptmi - a tie vygumujú dnešné automobilky tak, ako IPhone vygumuval Nokiu.
Lebo autobilky sú nútené nekanibalizovať svoju exitujúcu produkciu - a to im zlomí krk - tak ako to zlmilo väzy aj všetkým počítačovým firmám - z ktorých neprežila žiadna (IBM je výnimka potvrdzujúca pravidlo - zrejme preto, že už nevyrába ani počítače, ani nevyvíja SW - s kľudom môže aj predávať zmrzlinu, či prevádzkovať ciontoríny ;)
Nebude sa pritom jednať o žiadnu evolučnú zmenu trvajúcu roky - aj výmena televízorov s obrazovkami za LCD prebehla behom niekoľkých mesiacov (podobne, ako žiaroviek za LED).
Takže svoje názory si CEO Volkswagen môže strčiť za klobúk, keďže riadi firmu, ktorá je už teraz mŕtva - len o tom ešte nevie ;)
1/1