Názory čitateľov


Názory k článku:
Kremský: Slovensko by malo žiadať kompenzácie pri dohodách o Nord Stream 2

25. 7. 2021   jefry
a od koho že by mali žiadať od teba ?
24. 7. 2021   anonym
Ak slovensko aj ziadat nebude, kompenzaciu dostane v podobe nepreruseneho toku zemneho plynu.
Problem bude cena a cena tranzitu. Takze vykompenzujeme platbou za tranzit, cenu Ukrainskeho plynu, ktory pojde cez nasu koloniu a zvysenou cenou plynu, na uroven diktatu Germanskeho pohrobka IG Farben, dnes BASF, ako hlavneho investora a gestora stavby severneho prudu.
25. 7. 2021   zdeno
Kým Slaboduchí Slovenskí Politici Opľúvajú Rusko na čele z Hlúpym Korčokom, Nemci s nimi postavili Plynovod.
23. 7. 2021   anonym
Ostanú nám oči pre plač, žiadna kompenzácia...vyprš í kontrakt a končíme, ostatné sú tliachaniny. Ale podľa Korčoka, potrvrdila sa strategická úloha Ukrajiny. To asi nášmu MZV stačí.
23. 7. 2021   anonym
Slopakistan, dostane ako kompenzaciu, za tranzit plynu, ako kazda kolonia EU, kopanec do gul a aby to bolo socialne iste, tak kazdy obcan spravneho pohlavia go gul a zeny kopanec do zadku. Koli genederovej rovnosti, mozu na zaklade dotazniku, si vybrat miesto kazdy podla lubovole.
Je otazka casu, kedy v naraznikovych zonach priatelskych sarvatok medzi UA a RF, vyhodia do vzduchu kompresorove stanice a vyoraju plynove rury, aby odstavili UA od plynu z vychodu.
U nas zaplatime cely ten paradny nordstrem I a II, aj III, ak sa v Germanii rozhodnu, aj z urokmi a to vlastnou spotrebou plynu, ktory bude prudit reverznym tokom k nam, aby sme nepomrzli. a to aj zo zvysenou spotrebnou danou a poplatkami za prepravu o par tisic kilometrov dlhsiu, ako bola ta povodna trasa.
23. 7. 2021   Brigáda Kapitalisticej Práce
A ja som myslel, že nechcete hnusmý, smradľavý, ruský plyn ?
A keď je dobrý nacistom (ktorí sa vám vyserú na predražený a bezpečný - lebo nehorľavý - US kvapalný plyn - lebo na rozdiel od vás nemajú v hlave nasraté :) tak zrazu odškodnenie ??
Komu a aké ???
Tým pár demo-chrapúňom - z ktorých urobili hrdzavé Brežnevove rúry poctivých, najsamdemokratickej ších milionárov ?
Lebo bežný Slovák má z toho prd, keďže ho štát zoderie spotrebnými daňami na kosť - aby mohol luxusne uživiť hordy Mečiarovcov, Dzurindovcov, Ficovcov - a zrejme už aj Matovičovcov - ktorých jediným životným poslaním je rozkladať právny štát - demoralizovať justíciu, ozbrojené zložky, miestnu smosprávu a všetko ostatné, čoho sa dotknú ?
Okrem toho predsa už žiadne uhľovodíky nechcete - lebo BIO-EKO-CO2 - tak aký plyn ??
Od roku 2025 má predsa byť plyn v EU zakázaný, lebo všetko bude predsa len na elektrinu a vodík ???
Zvláštne, že Putin, nenech celé Rusko do tých rúr prdieť - však plyn kúpia aj ČíŇania - a tí aspoň majú čím zaplatiť, lebo vyrábajú reálny tovar a nie americké bubliny :)
Lebo ak dokázal JEDEN jediný fínsky študentík naprogramovať Linux - na ktorom dnes beží všetko, čo nebeží na Windowsoch (včítane Androidu a Apple) - tak zlomiť US SW monopol asi nemôže byť nemožné - ba ani až tak ťažké (problém je, že ste všetci leniví a potrebujete Berju s dlhým bičom a krátkym dvorom - lebo zjavne až ten urobil zo zaostalého Ruska svetovú superveľmoc :(
24. 7. 2021   anonym
Mas v hlave nasrato ?
1/1