Názory čitateľov


Názory k článku:
Futbal, hra plynu a ropy

4. 6. 2021   Skapsvina Saksidruzstevna
Futbal, plyn a repa sú nepochybne dôležité a zaujímave - ale nezaujímavý nie je ani Sputnik V.
A nepochybne aj to, prečo sa z neho stal predpadák :(
Bežný čitateľ si zrejme povie - však čo už - ruský šunt.
Hlavne keď nepozná históriu detskej obrny, kde naši americkí priatelia voľakedy hanebne zlyhali a nebyť vtdajších sovietov, dnes by hromada (aj) Slovákov buď vôbec nechodila, vozila s na invalidnom vozíku, alebo skackala o barlách s pitorskne vykrútenými končatinami ...
Pravdou je, že Sovieti chceli šíriť komunizmus a tak celému svetu dali vakcínu zadarmo - čiže aj Rakúsku a USA - takže Rakušania dnes tvrdia, že boli prvý štát, ktorý skoncoval s detskou obrnou (polio) - ale zrejme myslia západný.
Lebo prvý štát na svete, ktorý sa tejto pliagy zbavil bol ČSSR !
Nuž, ale ako je to teda s tým Sputnikom V - prečo ho ľudia nechcú - a aj ja som sa napokon nechal zaočkovať Pfizerom ?
Lebo Remišové, Vašečkovia a Korčokovia spravili z lieku hybridnú vojnu :(
1) EMA dodnes neuvažuje (z politických dôvodov) so zrýchleným konaním pre Sputnik V - takže zaočkovaní nebudú môcť cestovať (ak vôbec)
2) ja som sa chcel nechať zaočkovať a nie propagovať Rusko - takže keď mi ponúkli Pfizer, tak som ho zobral - lebo iste funguje aj ten (aj keď o kvalite západných potrevín určených pre Sk trh už vieme svoje - a vie to aj Brusel - ktorý s tým dokonca nesúhlasí (!)
3) keďže na Slovensku odjakživa platí, že "poturčenec horší od Turka", sme dnes americkejší, než Američania - hoci pred pol storočím sme boli komuinistickejší než Sovieti (akokoľvek to znie neuveriteľne). To znamená, že môže existovať reálne podozrenie, že tí, čo sa nechajú ruskou vakcínou zaočkovať, budú nejakou formou prenasledovní - iste nie taka, ako židia počas nacizmu, či kulaci za Gottwalda - ale tak nenápadne zákerne - slovensky
4) tak ako pre EU je teraz otázkou prežitia dokázať, že Brexit bol zlý krok a preto nepochybne urobí všetko pre to, aby UK mala nejaké problémy (a naopak) nie je ani vylúčené, že sa nájdu síce pomýlení, ale zato oduševnelí jedinci, ktorí sa možno pokúsia tie nenávidené vakcíny poškodiť - aby očkovanci dostali to čo si zaslúžia (podľa ich zvráteného pohľadu).
Bohužiaľ byu to nebolo na Západe nič nového - veď aj firma Johnson & Johnson sa v minulosti stratla so sabotážou, keď ktosi do jej liekov primiešal kyanid a zopár pacientov na to zahučalo :(
Takže na záver ostáve už len ostáva dúfať, že Boh existuje a tak príde ďalšia vlna Covid-19 - ktorá už nebude nežná, aleb bude selektívne likvidovať všetkých zmrdov - hlavne takých, ktorí z lieku robia zbraň !
4. 6. 2021   anonym
konspiracia hodna hlupaka, co to pisal. naraza na mnohe fakty, hned na zaciatku. putin a abramovic netahaju za 1 spagat, ale boxuju v opacnych rohoch.. dalsie nezmysly skoro v kazdej vete. ale ano, futbal, aj ine vrcholove sporty su nastrojom riadenia, lenze nefunguje to takto ako pise * v clanku.
1/1