Názory čitateľov


Názory k článku:
Inflácia vystrašila trhy. Týždeň vo svete

20. 5. 2021   Mates
Len aby sa nerozbehla hyperinflácia, pretože na to máme pekne našliapnuté. Ešte, že existuje Bitcoin.
20. 5. 2021   ROBO
Ešteže existuje Bitcoin a tisícky ďalších kryptomien. Slepé ovečky tým pádom nakupujú hlavne fiktívne statky ala kryptomeny, a vyhýbajú sa nákupom ostatných statkov, ktoré majú skutočnú hodnotu. Tým pádom ceny ostatných investícii nebudú rásť až tak rýchlo, teda až do času, keď si všetci uvedomia, že ako na tie kryptomeny naleteli.
16. 5. 2021   Svinský Svet
Super, že nikho netrápi situácia na Blízkom východe.
Teda na Slovensku.
Každopádne izraelsko - palestínskuy konflikt už začína nadobúdť charakter komédie :(
Komédie s Collateral Damage ...
Scenár je zhruba nasledovný:
1) Biblia hovorí, že krajina okolo Jrdánu patrí potomkom Davida
2) rabíni musia konať tak, ako hovorí Biblia (ale aj kňazi a imámovia :)
3) obrezaní osadníci nasledujú inštrukcie rabínov a obsadzujú územie
4) obsadzovaní sa bránia takže z US najsamdemokratickej šieho pohľadu sú teroristi (podobne ako účastníci SNP z nemeckého pohľadu :)
5) keďže pre palestíncov platia v Izraeli iné zákony, pránia sa násilne a tak sa stávajú skutočnými teroristami
6) keďže palestínci nemajú know-how, financie, ani technológie - používajú bojové prostriedky na úrovni WW1 (amatol) a WW2 (rakety z kaťuše)
7) Izrael používa nejpokrokovejšiu a najdokonalejšiu vojenskú technológiu (Iron Dome) - ktorej vývoj mu zaplatil americký daňový poplatník v úhrnnej sume okolo 1 miliardy USD (v 3 tranžiach - posledná bola zrealizovaná tak, že USA na záver kúpili od Izraela technológiu, ktorú mu dali :)))
8) vzhľadom na to, že ľudia spojení s Izraelom majú suvernénne najvyšší počet Nobelových cien, svetových financií a sú autormi najničivejších technológií (nukleárne zbrane, či kamikadze drony - naposledy úspešne použité v konflikte Azerajdžan - Arménsko, kde ruské technológie utrpeli drvivú a hanebnú porážku) - je boj izraelcov s palestíncami len obyčajnou púťovou strelnicou na hlinené holuby. Je to holocaust v priamom prenose, kde retardovaná protistrana, ktorá vie len hulákať nemá absolútne žiadnu šancu, lebo jej bohatí príbuzní jej nepomôžu ani náhodou.
9) že no a čo ? Nuž po Covide znova príde vlna teroru v Európe :((( A bohužiaľ nie je vylúčené, že to je skutočný zámer - lebo v hybridnej vojne naozaj nikto nevie, kto je kto, o čo mu ide a ako to chce docieliť. Možno sú za tým všetkým dokonca ekológovia, lebo čím viac mŕtvych, tým menej globálneho otepľovania - pretože čím menej noplísákov tým menšia uhlíková stopa ... A to ešte nikot nepovedal, že Covid už skončil :(
16. 5. 2021   anonym
Inflacia nemoze vystrasit trhy, ani trhovcov, ani trhovisko. Mozno moze vytrhnut z letargie.
1/1