Názory čitateľov


Názory k článku:
Bonita, alebo čo posudzuje banka, keď si chcete zobrať úver

20. 10. 2022   Jarmila
Videl som niekoľko komentárov od ľudí, ktorí už dostali pôžičku od LAPO M-F, a tak som sa rozhodol požiadať na základe populárnych odporúčaní a len pred pár hodinami som na svojom účte potvrdil celkovú sumu 28 500 eur. Toto je naozaj skvelá správa a odporúčam každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby požiadal o svoju e-mailovú adresu: lapofunding960@gmai l.com
15. 5. 2021   anonym
Do psej natere spmente si 2007-9 v usa kazdemu s uschnutim soplom na lici dali hypoteku- plinili sa kvoty- plany banky- banka to dobre ze neviedla ako aktivum..pumiesali k tomu nejake. dlhopisy, akcie dali tomu pekny nazov a predavalo sa to ako produkt- taka DojceVank a ine eu banky im na to skocili a do teraz to splacaju - nie banky ale sa to vsetko rozlozilo na plebs ale z dlhodobim horizontom aby to nebolelo a ludia sa neburili- tlacia sa love inflacia je ovela vacsia ako si myslime- hodnota penazi slabne a ... vyty ze su drahe??? Vobec nie tolko maju stat je inflacia nenapadna a malo sa tu zaraba. Ked ma niekto v bananistane -5€ na hodinu a vanka mu da 80.000. € tak je nikde problem...ziaden tvor na planete neinvestuje- tolko usilia do obycajneho prenocovania ako clovek- porovnajte s lastovickou, bobrom , liskou - no kto je tu sprosty?
14. 5. 2021   anonym
Ake skumanie bonity do psej matere !!! Banky nic, ale uplne nic neriskuju! Je to tak dohodnute s Kleptokraciou.
V usa ked nevladzete platit kluce hidite na stol a vanka si to preda - za kolko- jej problem a tu - pridete o byt , banka to preda- znamemu a rozdiel stale dlhujete a ste v kelu do konca zivota nemozete radsej vlastnit nic- ani ucet , pracovat iba ba cuerno aby vam to exekutor nezobral
14. 5. 2021   Dobré Ráno
Akákoľvek bonita sa na Slovensku odjakživa posudzuje výhradne podľa férových - prísne matematických kritérií:
B = P x Z x S x K x U^2 [%]
LEGENDA
B = Bonita v percentách
P = Príbuzní
Z = Známi
S = Spolužiaci
K = Kolegovia a spolustraníci
U = Úplatok
Vývoj spoločnosti spočíva hlavne v raste parametrea U, lebo za komančov sa bonita nazývala "socialistická známosť" a U sa blížilo k 1, kým v demokracii sa B nazývaj aj úspešnosť a U rastie nad všetky medze (v prípade nedostatku hotovosti sa občas používa aj palebný priemer 7.62, alebo aj 9mm)
Zaujímavejšia správa však je v USA sa snažia autority motivovať k očkovaniu proti Covid-19 lotériou, kde sa dá každý týždeň vyhrať 1.000.000,- US$, kým u nás vláda kontinuálne pokračuje v šľapajách súdruha Gottwalda (však aj Občiansky zákonník je stále ten istý) a tak pán Krajniak iste zase raz vyhúta ako nediskriminačne ojeb@ť dôchodcov bez ohľadu na to, či sa nechali zaočkovať, alebo nie ;)
13. 5. 2021   anonym
Keby dcerske banky zaspadnych kolonizatorov u nas, posudzovali bonitu klienta, rovnako ako doma, uver by dostal malo kto. Cena nehnutelnosti, v nasej kolonii, je rovnaka, ako na zapade, mozno aj vyssia, vdaka urokom a poplatkom.
Pritom prijmova hladina, je kdesi hlboko pod minimalkou, Germanskej upatovacky na polovicny uvazok, takze ked si germanska upratovacka asi tazko zo svojou bonitou, zaziada o bezucelovu pozicku na pracku, u nas kludne moze ziadat klient, alebo rodina o uver na stavbu rd, alebo kupu bytu.
Ped je zakopany v tom, ze nerovnaka metrika, urcovania bonity, vohnala vdaka bankstrom a developkarom, do hypotekarneho otroctva celu koloniu.
1/1