Názory čitateľov


Názory k článku:
Správne investovanie je dôležitá časť prípravy na dôchodok

27. 4. 2021   XYZ
To ako môže vedieť, že 86% neinvestuje? Má prehľad o všetkých účtoch v SR? To potom Matovič môže zájsť k nemu a nemusí vymýšľať protiústavný zákon o sledovaní pohybov na účtoch. Nemá ani tušenia koľko ľudí investovalo do akcií, alebo zlata, umenia, nehnuteľností či áut - za účelom vytvorenia zisku. Len ide o skrytú reklamu nejakých pofidérnych fondov, ktoré sľubovali švajčiarske dôchodky a teraz ľudia dostanú toľko za mesiac ako švajčiarsky žobrák vyžobre za 10 minút. Neviem, či sú tam nejakí žobráci, keď je to krajina milionárov, no som si istý, že aj tu žobrák má viac za mesiac ako ten investovaný "zarábajúci dôchodok". Jediní na tom zarobia tí správcovia, ktorí sami sebe účtujú odmeny a platy z cudzích peňazí.
27. 4. 2021   Šokovaný Čitateľ
Poameričtení poturčenci by zrejme dôchodky najradšej zrušili, ako komunistické zlo - ale pravdou je, že EU v tichosti preberá čoraz viac modelov, ktoré sa osvedčili za totaity (zákony, riadenie komerčných bánk, spojená energetická sieť, apod.)
Poturčení kritici síce tvrdia, že práve to zničilo "socialistický tábor" - ale v EU veľmi dobre vedia, že to bolo americké embargo, ktoré nutne viedlo k vytvoreniu Tuzexov a devízovách prísľubov, absolútne zbabraná kultúrna revolúcia (ktorá sa však podarila v Číne - ale to nebudem vysvetľovať, lebo by ste to zrejme aj tak nepochopili) a smutný fakt, že medziárodný proletariát nemal zájem sa spájať, ale sa premeniť na podnikateľov, bankárov, politkov, špekulantov a mafiánov - lebo ústredným motívom proletariátu je motto, ktoré by malo byť zakotvené v ústave a štátnom znaku: "Za tie peniaze sa na to môžem vysrať" + "Skap sviňa, šak si družstevná" :(
Takže ak EU neskrachuje, dôchodky budú - a dokonca budú vyššie - lebo EU bude potrebovať vyrovnať rozdiely v únii, aby zabránila zbytočným presunom ľudského kapitálu. Ale pravdou je, že to potrvá, lebo EU má čas (a zatiaľ len obmedzenú moc) ...
Dnešný šok však je, že Topky nečakane zverejnili článok, ktorý má hlavu a pätu: "Ruský profesor: Výbuch vo Vrběticiach bola skvelo vykonaná operácia, netreba sa za ňu hanbiť!" - čo sa tomuto masmédiu nestáva častejšie než raz mesačne (zrejme je to nejaká redakčná chyba - šéfredaktor asi zaspal a prišiel neskoro do roboty - alebo mu nesprávne preložili z angličtiny denné pokyny z US ambasády ;)
Lebo Topky by takéto výroky predmetného ruského profesora mali interpretovať ako jednoznačné priznanie - inak hrozí že poturčená úderka: Remišová, Valášek, Osuský, klan Šimekovcov začne kvičať a dožadovať sa upálenia šéfredaktora za velezradu (ktorú v skutočnosti robia oni sami :( podobne, ako v psychopatologickom Česku ...
27. 4. 2021   anonym
Priprava na dochodok v tejto eurokolonii, sa moze pocitat aj nacvik skoku do rakve, alebo kopanie si vlastnej jamy, lebo do nej mozno spadne niekto iny.
Investicne moznosti, ako bol zisk z rozumu /BMG invest/. alebo "hudba vasej investicie-AGW" ci mnohe dalsie, ako Horizont Slopakia.. Celkom isto v dobe, ked nebola ziadna kriza, dokazali velmi dobre zhodnotit investovane prostriedky, rovnako aj socializovat straty.
Dnes buducich dochodcov, caka svetlejsia buducnost, lebo mozno neposluzia ako potrava, pre neoeuropanov, ale urcite nas vsetkych kulturne obohatia.
1/1