Názory čitateľov


Názory k článku:
NFT: Skratka, ktorá môže zmeniť svet

28. 4. 2021   anonym
COVID je skratka, ktora zmenila svet viac, ako ebola.
28. 4. 2021   Niesom Alesom
EnEfTéčka sú nepochybne významné, lebo nielen každý škrabák a vrieskač bude mať možnosť svoje "veledielo" zvečniť navždy a doživotne si tak užívať bezprácne tantiémy z každého ich použitia - ale aj každý inštalatér, elektrikár, či asfaltér.
Lebo nikde nie je povedané, že pomocou NFT sa nedá označkovať aj vodovodný kohútik, elektrický istič, či každý meter chodníka.
Tak sa konešne dostaneme do skutočne spravodlivej spoločnosti, kde zaplatíte nielen za každé počúvanie pesničky, prezeranie filmu, prečítanie každej stránky z knižky - ale aj za každé otočenie vodovodoným kohútikom (aj keď nepoteščie voda), každé štuknutie vypínačom (aj keď nebude elektrina) a každý krok po chodníku, či ceste.
To bude tá najsamvysnená, demokratická spoločnosť a cieľ vývoja Ai - kde každý centimenter vášho pohybu bude zaznamananý a hlavne fakturovaný.
Ale aspoň sme sa dozvedeli, prečo všetky štáty tak úporne podporujú rozvoj internetu - nie, aqby ste kradli EmPéTrojky, sťahovali ukradnuté filmy z úložísk, kubovali v HongKongu lacné Windowsy, alebo sa ubytovali na bezplatnej pornostránke - nie - cieľom je absolútne uväznenie, kde každý tep srdca automaticky vyvolá vustenie faktúry - a ako iste tuší František Nahnevaný - samozrejme s DPH. Lebo bez DPH sa nedajú robiť karuselové podvody a tak by si Kočnerovi kamaráti (ktorí úspešne dostali nežiadúceho konkurenta do basy - na dvadsať rokov - za bezvýznamný priestupok :) nemohli kupovať tridsaťmetrové jachty a pomenovávať ich "Vratka" - čo by fakt bol komunistický zásah do osobnostných práv ;)
Zaujímavé sú však aj ankety - napríkld tie, ktoré sa týkajú slobodného výberu vakcíny proti Covid-19. V reálnej demokracii majú samozrejme slobodný výber len vyvolení - arabskí šejkovia, slovenskí politici a Cibuľková - ale zvyšok spoločenského odpadu (tzv. "občania" - presnejšie: daňoví nevoľníci) môžu aspoň slobodne snívať, akú vakcínu by si vybrali, keby demokracia nebola taká, aká je.
A tu sa ukázal zaujímavý rozpor. Lebo anketa - nepochybne významnej - spoločnosti Globsec (ktorá je tak hlboko zapichnutá v americkej riti, ako slepé črevo) dospela k výsledku, že "veríme skôr vakcínam zo západu", takže Sputnik V by si vybrali len 3% +Cechov a 15% - zrejme primitívnejších - Slovákov.
Problém je v tom, že podobnú anketu urobili - na zhruba dvojnásobnej vzorke respondentov - aj Topky a výsledok je dimatrálne odlišný, lebo Sputnik V preferuje 42,8% zúčastnených.
Ako je toto možné ???
Nuž možno preto, že Topky čítajú iba agenti KGB ?
Alebo preto, že ich čítajú iba bezďáci, ktorí nemá na drahé predplatné tých správnych médií ??
Prípadne len samé obete Štokholmského syndrómu, vďačné svojmu ruskému okupantovi za bičovanie ???
Ale, čo ak je to naopak a vzorka 1000 respondentov Globsecu sa v skutočnosti skladá len z pani Remišovej, Valáška, ministra Korčoka. klanu Šimákovcov, doktora Osuského a karateku Šebeja ?
1/1