Názory čitateľov


Názory k článku:
Priemerná slovenská domácnosť minie na bývanie 330 eur mesačne

22. 4. 2021   Lubos
Este mohli porovnat vydavky na byvanie za komunistov a dnes. Myslim ze dnes su vyssie v pomere ku platom. Je to hanba , vola sa to pracujuca chudoba. Zisky idu investorom a pracujucim len ohlodane kosti. Dufam ze tento nespravodlivy system raz padne a najvacsi podiel zo zisku budu mat ti co ho tvoria.
23. 4. 2021   loksa
Nezabudli, porovnavaju ludi co od nich byty dostali a platia iba najom, nie hypoteky.
22. 4. 2021   Laci 44
Nie som si istý tou sumou. Priemerná domácnosť v Bratislavskom, Trnavskom a Nitrianskom kraji potrebuje od tých 330€ vyššie. Tieto údaje sú možno spriemerovanie, ale bolo by veľmi vhodné uvádzať pomer príjmu a výdavkov. Vtedy vy to mohlo byť relevantnejšie.
22. 4. 2021   juribald
tak neviem, či mám taký lacný byt, ale včítane energií, káblovky a internetu platím za 3-i byt v Petržalke mesačne 222e. A to mi pri ročnom vyúčtovaní vracajú 500-600e naspäť, čiže ma byt vyjde na 175e mesačne....
23. 4. 2021   lena
Zabudol si si dat lieky rano, nevynechavaj ich prosim.
22. 4. 2021   Very Good News
Zjavne treba poriadne zvýšiť dane, odvody, poplaty, pokuty a ostatné koncesie ;)
Ďaleko najzaujímavejšia je však neuveriteľná správa, že naši maďarskáí bratia to dokázal !!!
A čo také dokázali ?
Nuž stali sa prvou krajinou na svete v počte obetí pandémie SARS CoV 2 !
Nie je to síce úplne pravda, lebo zatiaľ prekonali len doposiaľ strieborné Česko - ale zlatý Gibraltar už nemá šancu udržať drvivý maďatský nápor viac než pár hodín.
Takže Gibraltar zatiaľ kraľuje svetu s počtom 2791 obetí na milión obyvateľov (majú ich síce len 33683 - ale štatistika je matamatika :) naši maďarskí bratia to však už dotiahli na 2697 a denne poctivo pridávajú ďalších 200 mŕtvych (asi ich Orbán killuje osobne - len aby krajina pod Turulom ukázal svetu svoju uhorskú výnimočnosť - lebo ten shitový čínsky vírus jednoducho nemá až takú kadenciu (?)
Slovensko síce tiež bojuje zo všetkých síl - takže našu bývalú českú kolónia čoskoro predbehneme - ale na Maďarov a Bulharov zatiaľ nemáme :(
Bronzové miesto v svetovom pohári najdebilnejších štátov na svete síce tiež bude významná pocta, no cesta je ešte ďaleká ...
22. 4. 2021   Laci 44
Nechápem človeče čo si tým chcel k tomuto článku povedať, ale chápem. Niekde sa treba vykecať.
22. 4. 2021   anonym
Pri priemernej relnek mzde ludskych zdrojov v tejto kolonii, tvoria naklady na byvanie, energie a potraviny, vlastne vatsie vydaje, ako su prijmy, okrem ineho z tohoto byvania, mnohy platia okrem prevadzkovych nakladov, aj nemale uroky z pozicanych prostriedkov, na byvanie.
1/1