Názory čitateľov


Názory k článku:
Americké akcie opäť lámu rekordy. Týždeň vo svete

10. 4. 2021   Smese Pobavili
Ministerka spravodlivosti musí byť riadny kolík, keď tvrdí,že Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL) sa správa NEZÁVISLE :)))))))))))))))))) ))))))))))))))))
Na druhej strane je pravdou, že podobne "nezávisle" sa správalo aj Ministerstvo spravodlivosti za Stalina ;)
10. 4. 2021   Ústavný Ústav Ústavov
Na riadenie tejto "republiky" (ľudovo: Džamahírie) totiž stačí jeden okresný podfešák (aby sa toľko nekradlo) so sekroškou a faxom na povley z Bruselu (možno použiť ten istý, čo bol pred 1989 na povely z Moskvy ;)
Ak by sa všetky tie nezmyselné vlády úrady, parlamenty, ministerstvá, úrady, samosprávy a kadejaké ostatné autority - a lá "Správa kmitočtového spektra", "Ústredný archív", "Ústav pamäti národa" - ako aj zhruba 1000 ďalších pijavíc - odstavili, tak by štátny rozpočet explodoval nezvládnuteľným prebytkom a aj bezďaci by sa museli povinne prevážať na zlatých Rollys Royce-och.
Akurát bordel by bol menší.
11. 4. 2021   Prelozene z newspeaku
Džamáhíríje (ar. جم 5;هيž 5;ية) je forma státního zřízení, kterou poprvé popsal Muammar al Kaddáfí v prvním díle Zelené knihy vydané v roce 1976. Jediným státem na světě, který se kdy označoval jako džamáhíríje, byla do roku 2011 Libye (ال 80;ما 07;ير 10;ة الŸ 3;رب¡ 0;ة ال  4;يب¡ 0;ة الž 8;عب¡ 0;ة ال 3;شتž 5;اك¡ 0;ة الŸ 3;ظم, Velká libyjská arabská lidová socialistická džamáhíríje).
Netreba zabudnut, ze by sme mohli byt celkom stastny, keby sme tu mali aspon volaco podobne, tomu co znamena socializmus.
ale k tomu sa nepriblizili ani Bolsevici, za 40 rokov vlady, ani nas socan Hranol.
10. 4. 2021   matteo

Keď padnú trhy a celá usa tak očakávajte hladomor aspoň tu v EU.
1/1