Názory čitateľov


Názory k článku:
Hodnota, cena a kvalita nie sú to isté

17. 3. 2021   Johann Schweinwerfer
Hodnota, cena a kvalita fakt nie sú to isté - navyše tam chýba čas.
Zaujímavé, že drvivá väčšina týchto žonglérov s peniazmi (investorov) sú potomkami Davida - čo sa však nesmie hovoriť nahlas.
Zaujímavejší je však postup pandémie Covid-19, lebo Krajčím evidnetne skončila prvá éra - nazvime ju pracovne "komunistická" - úprimné obdobie priznávania vlastnej neschopnosti.
Jeho nástupca zjavne prináša pokrokovú éru - nazvime ju "demokratická" - v ktorej síce neschopnosť ostáva presne tá istá, len sa začína klamať od nevidím do nevidím. Pravdou je, že aj komunisiti klamali - ale až vo fáze, keď už systém beznádejne padal na hubu a aj v ŠtB začínalo byť jasné, že komunistická električka na konečnú nedôjde.
Takže ministerstvo zdravotníctva sa už z Matovičovej úprimnosti spamätalo a začína produkovať obvyklý bullshit.
Napríklad: "„Ak by boli zaočkovaní (alebo po prekonaní COVID s protilátkami) všetci občania Slovenska vo vekovej skupine 60 až 79 rokov, tak by sme LEN vo februári mali u týchto vekových skupín 4 týždne po I. dávke namiesto 5000 príjmov do nemocníc LEN asi 750, namiesto 1000 z nich na JIS a pľúcnej ventilácii LEN 100, namiesto 1250 úmrtí LEN 150,“ zhrnuli"
Čo je evidentná hovadina, lebo ani jedna zo známych vakcín nemá 100% účinnosť, navyše sú známe prípady opakovanej infekcie a vírus tiež nespí (ako slovenská vláda na nekonečných schôdzach, poradách, stretnutiach) ale na sebe pracuje, lebo úspešne mutuje - a zjavne s tým len začal.
Komunisti apoň chlapsky priznávali, že zatiaľ sú socialisti a komunizmus sa len úporne snažia dosiahnuť - čo sa nepodarilo nikomu, takže hovoriť o Kube, Severnej Korei, či Číne, že sú komunistické je evidentný novinársky blud.
Demokrati si to zjednodušili a drzo tvrdia, že demokracia tu je - hoci aj malé dicko vidí, že to nie je pravda, lebo jediné čo tu je naozaj, sú mafie - malé okresné, štátne aj medzinárodné.
A stále medzi sebou neúprosne bojujú - bohužiaľ im to už trvá pridlho.
Lebo keď napokon tá najsilnejšia vyhrá totálnu nadvládu nad svetom, samé prvé čo spraví je, že zahodí svoju demokratickú masku a jasne každému ukáže, kde je jeho miesto.
Čo paradoxne nemusí byť až tak zlé, keďže to už vlastne aj tak je, len zopár ujetých si ešte robí čo chce s hlavne nehorázne ryžuje na tých ostatných ...
17. 3. 2021   Kviciak
Veruže je tu demokracia. Keby si takéto bláboly popísal za bolševika, uz by u teba klopalo ŠTB. Vyhodili by ťa z roboty, tvoju ženu tiež, tvoje deti by nikdy nesmeli študovať VŠ, atď., atď. Vyskúšali sme si na vlastnej koži. Tak už prosím ťa nepíš bláboly.....a drvivá väčšina tých, čo píšu názory ako tvoj prvý odstavec, sú potomkovia Adolfa a našťastie o tom sa hovorí nahlas a musí hovoriť.
17. 3. 2021   Jaro
Suhlas.
17. 3. 2021   Tom
Súhlas.
1/1