Názory čitateľov


Názory k článku:
Dve tretiny Slovákov by chcelo investovať, nevedia však ako

12. 3. 2021   načo?.Švindle.com
pekná chobotina,
čo ešte nevymyslíte ? Chcete nenápadne naviesť ľudí na kúpu BTC ?
Však povedzte priamo a nie po kúskoch kŕmite ľudí, ktorí žijú od výplaty k výplate, ak vôbec nejakú majú.
12. 3. 2021   pbpavolb11@gmail.com
Slováci majú výnimočné skúsenosti s investovaním. Po každej investícii do vidiny zbohatnutia im zostala holá riť . Každá investícia je pyramídova hra zarobia jedine tí čo sú na najvyšších poschodiach .Len divím že vždy sa nájdu hlupáci ktorí tam vložia svoje čisto a zdanené peniaze.Kúp si zlato to je investícia.!!!
12. 3. 2021   anonym
Dve tretiny slovákov nemajú na slušný źivot vďaka dlhom a naším ponovembrovým vládam.
12. 3. 2021   anonym
dá sa investovať aj keď máš dlhy. Dokonca naopak. Ak tvoje dlhy sú napr. hypotéka s úrokom okolo 1%, tak sa ti oveľa viac oplatí nesplácať hypotéku predčasne, pretože pri takmer každom aj konzervatívnom spôsobe investovania budeš mať výnos väčší ako 1%. Rozdiel je potom čistý zisk.
.
Preto aj pri veľkých firmách platí, že investovať cudzie peniaze je vždy lacnejšie ako vlastné a je žiadúce mať okolo 40% dlhov.
12. 3. 2021   HH
Dlhy sa delia na dve skupiny - zle a dobre. Vela ludi preferuje tie zle dlhy na ,,zbytocnosti,, kde euforia trva priblizne tri mesiace a potom potrebuje prejst zbytocne na novsi a o nieco lepsi... Zial takto to je a zbytocne sa vyhovarat na kapitalizmus. Vela ludi ho bud nevie vyuzivat, alebo nechce. Samozrejme mat dlhy je uplne normalne v sucasnej ekonomike, ale odtial potial
12. 3. 2021   janko
mat dlhy je normalne, ked vies splacat. avsak tolerovat neplatenie dlhov uz normalne nie je. A my sa uberame cestou tolerovania az podporovania neplatenia dlhov . Je jedno preco clovek nevie/nemoze splacat dlhy chapaj ci stratil pracu alebo prehral v kasine. Nemal pripustit, aby nevedel splacat, alebo si jednoducho dlhy nemal narobit.
1/1