Názory čitateľov


Názory k článku:
Svet v znamení očkovaní: Nový druh pasu, letné dovolenky a studená vojna

2. 3. 2021   M.V.
Keď pôjde o peniaze, tak zriadia nielen hotely pre neočkovaných, ale aj celé pláže alebo ostrovy. Zložkou tejto epidémie je aj hysterická vrstva, ktorá s časom opadne.
1. 3. 2021   peg
Ľudstvo sebe vsugerovanou sebadeštrukciou, začalo proces na záchranu planéty Zem .
1. 3. 2021   CQD
. . . - - - . . .x. . . - - - . . .x. . . - - - . . .
1. 3. 2021   lolo
United States of Antichrist. Pamätajte, keď krachne židovský FED USA krachne aj JEWRO = EURO a vačšina mien na Zemi. Židia čo vlastnia FED vlastnia skoro všetky centralne banky sveta s výnimkou Sýrie-Iránu a Severnej Kórei. Dôvodom krachu bude oficiálne chrípka ktorú dnes židovské média nazývajú aj covid-19. Nie je otázka, či to krachne, ale kedy.
1. 3. 2021   anonym
Dobré ráno, stará mama! Keď to niekto tvrdil od začiatku, tak ho slniečkári dobre že nezniesli zo sveta, veď očkovanie je predsa svetlo na konci tunela a naša "jediná" záchrana. A ono to zatiaľ vyzerá tak, že to nie je žiadna záchrana, ale účel.
1. 3. 2021   domino.d@post.sk
Toto je iba začiatok. Jedná sa o totálnu kontrolu nad ľuďmi. Načo nám je dobrá EU? Studenú vojnu vyvoláva západ, ktorý bez vojny a tyranie jednoducho nedokáže prežiť. Faktom je, že človek zdegeneroval. Očkovanie nie je cesta k náprave toho, čo sme pokazili. Ako ďalej? Je jediná cesta, zomrieť!
1. 3. 2021   Dobrerano Staryotec
Gratulujem :)
Je neuveriteľné, že aj na Topkách sa dokáže vyskytnúť vyskytne racionálny, informovaný a nestranný článok - dokonca bez bulváru a skrytej reklamy !!!
Ja normálne žasnem ...
Ale možno je to len nejaký rafinovaný test, alebo autor dostane padáka :(
Každopádne noviny, ktoré by prinášali takéto články by som bol ochotný si predplatiť.
To je skutočná žurnalistika - ktorá však už bohužiaľ vymrela.
Bohužiaľ aj novinári potrebujú jesť, šatiť sa a bývať a iste im tiež nestačí stravovanie v Kempinskom, ošatenie z Paríža, vila na Slavíne a nový Mercedes len jeden krát za rok.
Veď iní majú svoje lietadlá, lode, zámky a hlavne služobníctvo.
Lebo bohatstvo začína otrokmi - pričom manžel, manželka, či deti sa nepočítajú.
A preto aj novinári sú nútení klamať, podvádzať a v pote tváre naháňať myšacie kliky pre Google.
Tak, ako politici, podnikatelia, policajti, sudcovia - ale aj lekári, učitelia, právnici - a vlastne všetky profesie, včítane cirkví :(
Lenže to je zaručená cesta do pekla - čiže to, čo sa tu - pod rúškom "demokracie" - odohráva od roku 1989.
Návrat do stredoveku, otrokárstva a najradšej do prvotnopospolnej kmeňovo-klanovej formy ...
Príroda je však tvrdá, cynická a neodpúšťa.
Ak ľudstvo fakt vyčerpalo svoj rozvojový potenciál - tak bude proste nadradené iným druhom.
Že to nie je žiaden problém, pekne vidno práve z príkladu bezvýznamného vírusu Covid-19, ktorý poľahky spôsobil podobné následky ako III. svetová vojna - a to ešte ani poriadne nezačal ...
Keď si príroda ľavou zadnou poradila s veľkými dinosaurami, iste to dokáže aj so zmutovanou, vypĺznutou opicou, ktorá je presvedčená, že Boh sedí po jej ľavici a že je stredobodom Vesmíru.
Nie je ...
Ale aby som sa vrátil k meritu veci - Ďakujem ;)
1. 3. 2021   anonym
KONECNA STANICA
1. 3. 2021   Revolucionar
Je to podozrivé v poslednej dobe sa tu naozaj objavujú objektívne články, zsmatana už sedí na ministerstve životného prostredia a STBencik má teplý parlamentný flek tiež, tak ich asi nemá kto dať na zoznam tých konšpiračných webou:) Ale už je na ceste zákon o kybersikane, takže také niečo ako politický nekorektné diskusie, popieranie oficiálnej pravdy a nedajbože ohováranie nejakých neschopných premiérov, či ministrov, alebo iných velactenych osôb, tomu bude koniec, pokuty a vo veľa prípadoch výkon trestu, sloboda a demokracia ako má byť, ľudia si už konečne musia uvedomiť ze všetci sme si rovný, ale niektory sú rovnejší a oni vedia čo je pre nás dobre a najlepšie, preto si môžeme myslieť čo chceme, len to nemôžeme nikde povedať či napísať, lebo čo ak človek poruší svojou nevedomosťov zákon? slobodu a demokraciu si musíme ubranit, len treba tie správne zákony a už sa na nich pracuje, čaká nás krásna budúcnosť vo svete slobody a demokracie...
1. 3. 2021   anonym
Ze by Lolo vstal z mrtvych a zamestnali ho v redakcii?
2. 3. 2021   localhost
Je to tragicke, ale objektivnych web stranok uz nie je ani ako safranu...
1/1