Názory čitateľov


Názory k článku:
Ďalšie čínske mesto testuje digitálnu menu, rozdá poukazy za vyše 6 miliónov dolárov

24. 2. 2021   anonym
Otayka je, preco ked je tam tak dobre, demokraticky a bohato, tam sa nestahuje cela afrika a blizky vychod.
Ved tam by dostali aj peniaze, aj ubytovanie, aj pracu, aj starostlivost a keby sa im nechcelo, vzdy ich mozu rozobrat na diely, alebo varit mydlo.
24. 2. 2021   jano
"Alipay a Wechat Pay sú dve najčastejšie využívané platobné aplikácie v Číne." Už viem prečo sa USA nevyhrážajú zablokovaním služieb VISA, MASTER CARD... asi to tam nikto už nepoužíva. Teraz sa ešte oslobodia od závislosti na Google, Facebook a konečne začnú byť skutočne slobodní. Aj rusom tie USA sankcie pomohli. Konečne sa správajú ako veľmoc a nie ako vazali. Museli si vyvinúť svoj platobný nástroj MIR, svoj google YANDEX, svoje vakcíny a dokonca sa museli opäť naučiť dopestovať svoje jabĺčka. My Slováci sme na seba pyšní, právom? Veď jediná potravinová komodita v ktorej sme sebestačný je pestovanie a výroba repy, resp. cukru. Úbohé! Všetko sme zabudli a ostali sme závislí od milosti našich cezhraničných chlebodárcov.
25. 2. 2021   Revolucionar
Pravda, ale u nas bol jeden ekonóm volal sa Ivan niktos čo povedal že načo nám je poľnohospodárstvo, keď všetko si dovezieme, a dnes je už jasné že poľnohospodárstvo a na neho naviazaný spracovateľský priemysel, logistika, obchod znamená zamestnanosť aj počas krízy, pretože jesť sa musí každý deň, ale nové autá sa predávajú iba v dobrých časoch, v časoch krízi je to prvý artikel čo sa prestane predávať, toto vie aj bača z Terchovej, len v Bratislave to nikto nikdy nevedel..
1/1