Názory čitateľov


Názory k článku:
Veľké porovnanie poplatkov a podmienok za účty v bankách

19. 10. 2020   anonym
Nazdárek, akorát před necelým měsícem jsem dostal z českej spořitelny avízo o snížených poplatcích za bankové služby a to ani neměli nic takovýho jako že zrušené bankové odvody, jak tady v sk. Tak kdy banky začnou znižovat poplatky tady v sk. Já osobně co tady mám účet v slsp tak jen zatím poplatky zvyšují a to je společná Erste bank group, že.
20. 10. 2020   Hase Läuft
Neviem, či SLSP náhodou nemá najvyššie poplatky, lebo účtuje za transakciu, mesačne, za produkt, za kartu - proste snáď aj za návštevu pobočky, či ich www stránky.
V Írsku neplatím nič. Vôbec nič. Ani za kartu, ani za účet, ani za transakciu.
Jediný problém je v tom, že írsky internetbanking je na úrovni 17. storočia :(
To, že je SLSP súčasťou ERSTE Group znamená len toľko, že Rakušáci viac doja Slovákov - lebo ich nenávidia za to, že sa im utrhli z monarchie.
Okrem toho 50% Rakušákv sú v skutočnosti Češi (stačí si pozrieť typicky germánske priezviská ako Wrabetz, Kreisky, Doskozil, usw. :)
Ešte aj Porsche (s ktorým Hitler založil Volkswagen) sa v skutočnosti pôvodne volal Porš a byl to pepan jak řepa ;)
19. 10. 2020   G
Treba prejst vo velkom do bank ktore ponukaju bezpoplatkove ucty a zrazu sa zacnu diat veci. Mam skusenost z UK. A tam uz novym klientom zaplatia € 100-300 ak si u nich otvoria ucet a zostanu aspon pol roka, rok. Ved banka moze 9x otocit vlozene peniaze, ano 9x. Na Slovensku su ludia asi dost pohodlni a velmi bohati ked takto platia bankstrom vypalne.
A myslim si ze firmy by mali mat zakonnu povinnost dat si zamestnancovi vybrat ci chce hotovost alebo prevod na ucet.
19. 10. 2020   localhost
Ako je mozne, ze v tejto vysoko rozvinutej DEMOKRACII musim platit za "kradnutie" mnou zarobenych penazi, vypalnickym Bankstrom. Neni mi umoznene dostavat vyplatu v hotovosti. Poplatky, ktore sa platia kazdy mesiac su prachsprosta uzera. A to s pritakanim NBS.
20. 10. 2020   Brežnevov Father
Asi si si nevšimol, že najnovšie už banky odmietajú peniaze. Ale asi nemáš dostatok na účte, inak by ti už bol došiel lístok, že ak tvoj zostatok prekročí dvesto litrov, tak banka vklad nezrealizuje a vráti.
Pri záporných úrokoch sa niet čo diviť.
A komu by sa chcelo dpolácať za to, čo neutiahne fond ochrany vkladov ...
Ale neviem, či to už posielali všetky banky, niekde možno zaspali a pošlú to, až keď si prečítajú tento príspevok (zaujímavé, ako bleskovo sa dokážu šíriť takéto správy - bohužiaľ toto nie je hoax ale výsledok demokratického hospodárenia EU, ktoré dotiahlo káru presne tam, kde voľakedy UVKSSZ :(
19. 10. 2020   Peter
Zase je to tu načo nám je Národná banka slovenská pod vedením východniarskeho smeráka čo sa usmieva a tvári ako nemecký bod v 30-40 rokoch. Necháva slovákov platiť vysoké poplatky bankám za to, ze majú naše peniaze na čom bohatnú. Treba NBS zrušiť a jednorázovo z úspor platov zbytočných úradníkov a analitikov, prevádzkových nákladov a ostatných iných nákladov by slovensko ušetrilo mesačne minimálne dva milióny eur. Všetci nútia pracujúcich slovákov invalidov a dôchodcov mať účet v banke a tie takto zarábajú strašné peniaze. Fuj je to hnus čo sa tu deje vo finančnom sektore. Tu by bolo však treba povedať aj to, že nie len poplatky za vedenie účtu sú užernícke ale aj poplatky za výbery svojich peňazí v banke, platba v banke hlavne starší občania byt, elektrika, plyn, fondy opráv a pod. Nad týmto by sa mali zamyslieť všetci 950 siati zamestnanci národnej banky s priemerným platom 2000 eur.
19. 10. 2020   Chudobny ucitel v kapitalizme
toto je skutocny fasizmus, nie Kotlebove cisla
19. 10. 2020   Jan
Presne ako si napisal, 99 % Slovakov ani netusilo co nejake cisla znamenaju, ale hej treba ho odsudit aj za to ze jestvuje a ma iny nazor. Chore na hlavu, cely skorumpovany sudny system.
A len tak mimochodom, skutocny fasista by nikdy, ale nikdy financne nepodporil rodinu s postihnutym dietatom. Fasista by podporil Arijsku rasu, nejaku rodinu, blond rodinu, s Nemeckymi predkami, pripadne Nemeckym priezvyskom, ale to uz Hoz nevidi, nechce vidiet a ani sudkyna co ho odsudila, lebo mali to tak nakazane zhora a oni si predsa robia iba svoju pracu...
19. 10. 2020   localhost
Hon na carodejnice.
20. 10. 2020   Adolf Šťaldoríny
Kedy si konečne prestanete pliesť NACIZMUS a FAŠIZMUS ?
Nemci sú nacisti (národní socialisti) a za Hitlera verili v modrookú a blonďavú árijskú rasu, hoci celé nacistické vedenie vyzeralo ako banda arabských lúpežníkov.
Fašisti boli (a miestami ešte stále sú) Taliani.
1/1