Názory čitateľov


Názory k článku:
Ľudia majú stále najväčší problém splácať kreditné karty

27. 9. 2020   lenka48
Mna najviac ma fascinuje, ze chcu stavat najomne byty a "akoze pomoct ludom", haha ak tak len developerom. Pomohlo by, keby umoznili prebrat existujuce hypoteky na byty a umoznit tak urobit najomny byt z existujuceho bytu s prednostou pre cloveka co v nom zije. Ale to by bola ozajstna pomoc, a take sa predsa nerobi :)
26. 9. 2020   M.V.
Kreditky by mali byť platné len v potravinách a lekárni inak sú ľudia náchylní veriť reklame, že spláca sa ľahšie ako šetrí.
26. 9. 2020   fero z bA
banky radi dovolia aj pri debetných kartách prečerpávať, čiže pustia klienta do malého úveru, ale veľmi drahého......a ficovolič rád prečerpáva
27. 9. 2020   eXtrem
Neviem co s tym ma spolocne Ficovolic. Inac je kapitalizmus a banky su sukromne zahranicne. Koloniu vytvoril Sudruh Dzurinda aj s jeho lokajmi. Neber to osobne nie som volic Smeru ale banky sa spravaju trhovo a kapitalisticky. To nema nic spolocne s vladou. Vlada moze akurat vymyslat dane a poplatky a regulovat. zahranicne banky maju Slovensky majetok v rukach. Pokial nechces byt Ficovolic, odhod karty uvery a zi ako volakedy. Teda prikrivaj sa perinou na aku mas. A nakoniec ta taketo clanky ani nemusia trapit. Za pozicky si ludia mozu sami a su si za ne zodpovedny. Nikto im zbran neprikladal k hlave pri podpise pozicky. Za finacnu negramotnost nemoze vlada ale jednotlivci.
27. 9. 2020   fero z BA
ficovolič je ten jednoduchší typ
28. 9. 2020   anonym
Mám tri kreditky už viac ako 10 rokov. Prednostne vždy platím kreditkami, keď sa nedá, tak hotovosťou, nikdy nie debetnou kartou. Teda vždy idem na dlh. Za desať rokov som raz platil úrok cca 1€, keď som zabudol splatiť dlh o pár dní po vypršaní bezúročného obdobia. Celé je to o tom, že som to nikdy nebral ako pôžičku, resp. ak aj áno, tak vždy len do výšky, akej som to potom vedel splatiť bezúročne.
...A nikdy som nevoli Fica.
30. 9. 2020   fero z BA
tak sme v jednom klube, robím presne to isté
26. 9. 2020   anonym
Kredidtne karty nepatria do ruk chudoby.
Vatsina ludskych zdrojov tejto kolonii, ma aj tak karty debetne, ale splacaju mrzky urok za hypoteky a spotrebne uvery.
1/1