Názory čitateľov


Názory k článku:
Finančnú rezervu si vytvárajte na účte bez platobnej karty

18. 8. 2020   Vlado
Toto je systém kde sú ľudia ovládaní strachom z budúcnosti.Ako zaplatím hypotéku?Čo bude ak budem chorý?Čo ak ma prepustia.Ako zaplatím deťom školy?Budem robiť v dvoch zamestnaniach ale troch? Dostanem nejaký dôchodok?Ľudia sa musia skrčiť až po samú zem len aby dokázali všetko zaplatiť.
25. 9. 2020   apoliticky
Ludia si to ,,vystrngali,, v 1989-tom ked ich na namestiach oklamali recickami o demokracii a blahobite Havel a Knazko ! O ano...oni svoj judassky ,,blahobyt,, za zradu naroda maju ! ...podobne dopadli Ukrajinci s tym svojim ,,majdanom,, ...stala sa z nich najchudobnejsia krajina a mladi ukrajinci su gastarbeitri behajuci po EU a pracuju v podradnych pracovnych miestach...Bielorus ko ? No starsi a stredna vrstava si nastastie uvedomuju ako by dopadli ak by do Bieloruska ,,prisla demokracia,, ...mladi su sprosti a naivni ako boli Ukrajinci ci pred 30 rokmi cechoslovaci !
18. 8. 2020   anonym
Financnu rezervu si nikdy nevytvarajte na ziadnom ucte.
Pretoze moze prist den a hodina, ked jednorazovo zdania vase uspory a financne rezervy, pomocou jednorazovej dane, ked vytvoria tzv. Bail in.
Nieje to nic neobvykle, stalo sa aj v EU a to nedavno. Vid Cyprus.
Napchate do vankusa je tiez na houno, najma eura a USD. Idelane je to mat rozdelene na CHF a kusky zlata.
Tam je potom nejaky Bail In na uspory kratky.
18. 8. 2020   hoax
ucty su kryte do 100tisic.. ale ak niestw forma a mte tam sto a viac je to hlupe.. financnu rezervu je treba mat na investicnom ucte v akciach...
25. 9. 2020   apoliticky
Ano su kryte...len si docitaj ten zakon do konca ! NIE JE TAM TERMIN DOKEDY BY TI MALI VYPLATIT TIE ,,kryte peniaze,, ..!!...Stat si jednoducho pocka kym zomries a je vymalovane !...tento zakon je iba podvod na obcanoch ! ...i investicie na burzach ?! Neblazni !!! Burzy nie su nicim inym iba obrovskym kasinom !
1/1