Názory čitateľov


Názory k článku:
Ako koronakríza zmenila nemecké myslenie a prečo je to dôležité pre trhy

7. 7. 2020   anonym
Neexistuje ziadna koronakriza.
Existuje len subor opatreni, ktore boli prijate proti jeho sireniu, avsak tieto opatrenia, zafungovali ako akcelerator svetovej hospodarskej krizy.
Ta tu uz klopala na dvere minuly rok.
Ale klasicky sposob strkania hlav do piesku, alebo do zadkov, podla potreby, potlacal symptomy velkej krizy.
Korona ma ale vyhodu, ze ludia neumieraju hladom, alebo chladom, ale na virus, ktory ich dokaze zabit. Nieje to vsak kriza, ludi je dost.
Problem je, ze ludskych zdrojov je malo. A to najma v krajinach, ako je Germania, lebo 1 mil neoeuropanov, ak sa chce mnozit na plne davky a kulturne sa obohacovat, je v case konjuktury ekonomiky cenny "dummy load" teda umela zataz, tvoriaca spotrebu a hybe socialnou politikou, avsak v case upadku, alebo hospodarskeho nedostatku, je mozne, ze tvori az neznesitelnu pritaz, neprijemnych a fundamentalne odlisnych skoro ludi, co si otvaraju hubu, ale robit sa im nechce.
A preco je dolezita korona pre trhy aj bez krizy?
Pretoze korona vytvara spotrebu a meni do znacnej miery potreby ludskych zdrojov, zvysuje vydavky a vytvara tlak, aby ludske zdroje utracali nie za osobnu ochranu, proti migrantom, ale pre vlastnu potechu z ochrany nahubok na tvari, vytvara maskovany dav vystrasenych hlupakov, co nakupuju ryzu a cestoviny, WC papier, alebo dezinfekciu, bez ohladu na premrstene ceny.
Problem je, ze nekupuju auta, ale to sa vyriesi nejakym byrokratickym obmedzenim, alebo ekobuzeraciou.
17. 7. 2020   ja aj me
inak strasne vela sprostych oviec vystrasenych na smrt je prave na slovensku. zeru narkozu a hnoj a potom to tak vyzera. prezuvaju a bez svojho nazoru aj pritakavaju a podriaduju sa.
1/1