Názory čitateľov


Názory k článku:
Taliansko je také zadlžené, že jeho jedinou šancou je získať pomoc od EÚ

13. 5. 2020   Harsesiss
Neviem prečo už nieje slovenske euro k talianskemu 1:3 podla dlhov.
13. 5. 2020   fero z BA
slovensko je jednou z najchudobnejších krajín EU a v dlhoch šprintuje za talianskom
13. 5. 2020   Member
Sebastian! Lenže Taliani nechcú pomoc, ktorá len zvýši ich zadlženie. Oni chcú, aby tie dlhy niekto zaplatil za nich.
13. 5. 2020   ex-UK
Taliani vedia ze drzia eso v rukach. Ak by totiz oni odisli z EU alebo iba Eurizony, tak s Europskou Uniou popripade Eurom je AMEN. Tak preto sa dozaduju aby ich dlhy splacala cela EU, Slovenska nevinimajuc, co je vsak viac nez uplna drzost. Vsak aj my spravme dlhy nad 150% Hdp a ziadajme EU aby to spolocne zaplatila, takych by bolo viac. Radsej nech zdochne Euro aj s EU.
12. 5. 2020   ex-UK
a ak neziska pomoc od EU? Game over for Euro? Co ak 500mld Eur nebude stacit, odkial ich ziskaju? Od ECB, vytlacia zas nicim nekryte peniaze ( vlastne ani nevytlacia, len pripisu nuly na ucty ) A co Spanieslko, Francuzsko a ostatne krajiny, tym kto pomoze a z coho? No bude to zaujimave este. Ale Kurzovi to nevycitam ze nechce mat spolocny dlh s Talianmi a spol.,to by nikto nikdy nesplatil, ziadne koronadlhopisy by nemali byt. A ani v Nemecku a Holandsku by to nepreslo. To skor rozpad EU. Pockajme do konca Juna a uvidime ako padla ekonomika v EU a co EU a ECB urobia na podporu krajin EU.
12. 5. 2020   yzyz
Pomoc nepride nikdy ... Europsky zvaz je velka a nova utopia! A utopie vzdy a stale koncia mega krachom vo vasich ludskych dejinach. Velika Germania najvyssi ludovy sud rozhodol Nemci dlhy inych statov v Europskom zvaze nikdy nebudu platit! Najlogickejsie riesenie to cele ukonci ako utopiu celu Europsky zvaz. A aj Italia musi ist vlastnou cesto prec z Europskeho zvazu nova utopia. A aj Italia musi ist von z Eurozony-umely politicky projekt nova lira Italia tiez ... Takto to napisem cim viac statov bude zostavat v novej utopii tam tym horsie pre tie staty! UK fakticky vyhrali lotto ako BREXIT 2016 na global urovni ... UK budu na tom lepsie ako Europsky zvaz mega byrokracia a mega smernice. A Europsky zvaz kontrolovane a riadene hospodarstvo! https://plus7dni.pl uska.sk/kauzy/renomov any-ekonom-varuje-eur o-bude-ako-talianska- lira
12. 5. 2020   xyz
prečo si tie sračky najskôr v hlave nezrovnáš tak, aby ti bolo rozumieť, čo chceš odkázať ostatným? tvoje vety nemajú hlavu ani pätu nech už sú v diskusii pod ktorýmkoľvek článkom.
12. 5. 2020   simon
good point
12. 5. 2020   yzyz
Vasa nova utopia Europsky zvaz skoncila na globalnej urovni! A zariadte sa sami tam na Slovnesku lacna pracovna sila a kolonia ...
1/1