Názory čitateľov


Názory k článku:
Ekonómovia očakávajú dlhšie zotavovanie

25. 4. 2020   yzyz
Z tohto moze byt aj kludne posledna svetova vojna ako remen! Dlhy mazu bud vojny alebo uz len Revolucie ... Ako hovoria historici. Ekonomika je paveda a utopia na to sa nehra.
28. 4. 2020   CQD
x. . . - - - . . .x. . . - - - . . .x. . . - - - . . .x
24. 4. 2020   anonym
Zotavovanie bude tak dlhe, ako bude hlboka, nasledujuca globana svetova hospodarska kriza.
25. 4. 2020   Zdeno
Pyramidová Hra s Dlhmi bude pokračovať ďalších desať rokov.Čaká nás obrovská Inflácia a všetko zaplatí opäť občianko.Dav by mal vyjsť do ulíc a povedať Elitám NIE.
25. 4. 2020   @@@
presne tak ...štaty dnes vytvoria obrovske dlhy ale tie nikto splatiť nebude chcieť takže sa to nakoniec uhra na inflaicu ....inflacia poškodi ludi ktory si sporia ale odmeni tych ktory maju obrovske dlhy lebo tie dlhy sa vďaka inflacii vyrazne znižia ....toto su špineve praktiky štatnikov čiže politikov ktory nikdy nemali v zaujem dlhy splacať tak to nakoniec konči tak že poctivo sporiaci si ludia doplatia na to že opačna strana je nepoctiva a utraca nadmieru ....to je podla nich ten spravodlivy kapitalizmus kde poctivy su trestany a ľahostajny minači peniazi su odmeňovany
26. 4. 2020   Frantisek Nahnevany
A občianko a tiež občianka od roku 1993 denno-denne platia ako zmyslov zbavení pod ZÁMIENKOU DPH finančne vyššiu daň t.j. daň z ceny /sumy/ bez DPH resp. zo základu dane. A nie štátu, ale daňovým subjektom /podnikateľom, obchodníkom, exekútorom . . .s.r.o., a.s., . . ./ a daňové subjekty následne odvádzajú štátu /keď teda odvádzajú/ iba zlomok sumy dane /tzv.DPH/, ktorú zinkasovali od naivných a nič netušiacich spotrebiteľov, zákazníkaov a vôbec od občanov.
Pri tzv.DPH vznikajú štátu straty. Od roku 1993 boli a sú to milardy SK /od r.2009 Euro/. Stovky miliárd SK /od r. 2009 Euro/.
Tzv.DPH je podvodom na obyvateľstve a teda na štáte. A ten tu máme už 27 rokov, tri mesiace, tri týždne a päť dní.
1/1