Názory čitateľov


Názory k článku:
Každý je bohatý, iba vy nie

25. 4. 2020   zoro
Sociálnymi sieťami sa v posledných mesiacoch šíria viaceré reklamné príspevky, ktoré odkazujú na články s návodom na to, ako zázračne zbohatnúť na trhu s kryptomenami, Bitcoin Evolution . Najmä na Facebooku—70% podvodných reklám na Facebooku!!
Dôverčivým Slovákom sľubujú, že len za 250 eur dosiahnu vďaka automatizovanému softvéru na investovanie zisk až 10 000 %.
Toto je opakujúci sa PODVOD pri ktorom neznámi páchatelia zneužívajú známe osobnosti a médiá. V aktuálnej vlne si vybrali herca Milana Lasicu, šéfa finančnej skupiny Penta Jaroslava Haščáka aj Andreja Babiša a Bill GATE aj Borisa Kollára ,Petra Sagana aj daľších. SUPERMODELKY, Adrianu Karembeu, Raperov-SPIRIT- VRBOVSKÝ a vymýšľajú ďaľších známych ľudí—Menia obrázky svojich pdvodných reklám!!! Vytvárajú videá na Facebooku s bohatým životom a peniazmi a iné. Po prečítaní Vám ide rozum stáť ako vraj rýchlo zbohatnete.
Reklamy sú aj na sociálnych sieťach Twitter a Facebook .Objavili falošné reklamy, lákajúce na investície do kryptomien – Bitcoin a sľubujúce zhodnotenie investície o stovky percent. Ide o podvod, pri ktorom je cieľom VYLÁKAŤ OD ĽUDÍ OSOBNÉ A PLATOBNÉ ÚDAJE A NÁSLEDNE IM UKRADNÚŤ ÚSPORY.
25. 4. 2020   @@@
to je jednoduche zoberte im 80% ich majetku a potom zistia že su bohaty :D
25. 4. 2020   vsevedko
chapci.. to je je davno zname - porovnavas sa s ludmi okolo seba. co z toho ze v afrike by si bol s 3000 eurami mesacne cisteho pomaly kral ked tu mas kamosov co maju 4000.. - takto to funguje a len tak...
25. 4. 2020   Jaro
To funguje tak , ze najdes vnutorny pokoj , vies kolko potrebujes na zivot aby si bol spokojny a vôbec neriesis, kolko zarabuju kamarati, susedia atd. Najväcsiu chybu aku môze clovek urobit je porovnavat sa s inymi. Stale bude niekto krajsi, mudrejsi, bohatsi, rychlejsi, silnejsi .... Potom si s spravis zo zivota boj s veternymi mlynmi a to skutocne nema zmysel.
30. 4. 2020   mik521
Bingo!!! Autor tento pohled - bohužel - zcela pomíjí.
30. 4. 2020   a podla mna
neblazni, ak by kazdy clovek dokazal najst svoj vnutorny pokoj, ako by vyzeral zatial najlepsie fungujuci system menom kapitalizmus?
25. 4. 2020   anonym
Problem je v tom, ze v koloniach, ako je Slovensko, je problem, ze relativne bohati a relativne chudobni, su ludske zdroje, vlastniace dlh-y. Aj ti, co sa nezadlzili vedome, teda co nemaju uver-y alebo hypoteky, dlzia vdaka miestu pobytu a statnej narodnosti, ovela viac, ako mohli ziskat, akorat nevedia, ze koncovym uzivatelom vyhod, niesu oni, ale su len investormi a zdrojovym elementom, tvoriacim uspory.
Tie ludske zdroje, co maju na krku dlhy, su ciastocnym uzivatelom vyhod, ale daleko viac sa sa musia snazit, umorovat dlhy, teda pracovat z vyssim nasadenim.
Nakoniec koncovym uzivatelom vyhod, je aj tak banka, alebo stat a jej vladnuca kleptokracia.
Takze kazdy je bohaty, ale inym sposobom, bohatstvo je len o uzivani a udrzbe statkov, ktore sa nahonobia, alebo zdedia, pripadne o ne mozeme prichadzat a cerpame vyhody slobody, odlahceny o majetok inych.
Dochodca ak ma pasivny prijem, je uzivatelom vyhod, ktore mu priznali, potom, ako obetoval svoju aktivnu cast zivota, na ucely prace.
Najlepsie su na tom uzivatelia vyhod, co sa prace nedotkli, pocas celeho zivota sa mnozili na plne davky a na starobu zaopatrlili cast osady, vdovskym dochdkom. Tieto uzivane vyhody, su zdielane z agregovaneho odvodu, jedneho statu, alebo spolocenstva.
25. 4. 2020   ADAM
Kapitalizmus je chorý a zastaralý model eonomiky.Morálka Kapitalistu je chorá a zvrátená keď za všetkým vidí zisk zvyšovanie produktivity práce.Kedy povie KApitalista už mám dosť a podelím sa o zdroje?Skôr či neskôr musí prísť k VZBURE DAVOV.
25. 4. 2020   @@@
ten zaver je totalne mimo ...ak niekto cely život nepracuje nikdy žiaden starobny dôchodok nedostane a tym padom nemože ani nikomu nechať vdovsky dôchodok a už vôbec niekoľkym
25. 4. 2020   Luftwaffe
Zato paraziti oficialne zamestnani na teplych mniestach od armady, urady, politicke funkcie a manazerske funkcie co prdia cely zivot fdo stolicky netvori ziadne hodnoty si uzivaju krasne dochodky, len preto ze mali pokriveny charakter, moralku, znamosti a boli so svojim "potencialom" nicnerobenia v spravny cas na spravnom mieste. Ti su dnes "zasluzili a spokoni" poberatelia stanej renty alias "dochodku". Aj to sa raz zmeni ....
26. 4. 2020   @@@
Lulf.... presne ako pišeš ....na tych vždy bolo aj na ich odmeny bonusy a ine vyhody ti dnes za ničnerobenie maju skvele dôchodky ale to nikomu neprekaža
26. 4. 2020   anonym
Akoze nedostane?
Dostane a este bude spriemerovany, lebo nieje z coho vypocitat zaklad, musi sa pocitat z celonarodneho priemeru.
26. 4. 2020   @@@
nedostane ....ak niekto chce dostať starobny dôchodok tak paltia pravidla to prve je musi mať alebo splnať dôchodkovy vek (dne je 62,5 roka alebo tak nejako )) a druha podmienka je odpracovanych minimalne 15 rokov ....takže ak niekto nema odpracovanych 15 rokov nedostane starobny dôchodok ....a zaroven plati že dôchodok mu je vypočitany prave z tych rokov ktore odpracoval ....takže nie je šanca aby niekto kto nepracoval dostaval starobny dôchodok
25. 4. 2020   M.V.
Kapitalizmus ma takpovediac dokázal presvedčiť v roku 1989, že mám vsadiť budúcnosť na opciu so stratégiou long call a všetko dobehnem, ale nevedel som, že sa taká opcia môže stať pri troche nepozornosti bezcennou. Teda, že človek je odrazu na trhu práce starý bez ohľadu na kvalifikáciu, že si mal kapitál zaobstarať aj nezákonne, keby pracoval ako penzista označili by ho mladí ľudia za-ani to nenapíšem, ale sami tam nemôžu pracovať alebo nechcú.. Od politikov sa dozviem, že treba oddeliť generácie asi aby starí nehovorili vnúčatám svoj výklad dejín, ktoré treba prepísať a vlastne, že ani život nie je žiadna hodnota, keď treba dotovať sociálnu poisťovňu alebo sa pobiť o pľúcny ventilátor. V sobotu nech sa nemotajú v obchodoch alebo na preplnenej dunajskej hrádzi. Nech dsedia doma, veď všetko dostali v živote zadarmo a hlavne byty, kvalitné vzdelanie a čo dali? Geronti tu zničili životné prostredie ani poriadný internet nespravili s tymi smep počítačmi a možno dnes ani nevedia v teste rozpoznať štvorec a obdĺžnik, a preto nie sú bohatí.No čo si to dovoľujú nezanechať aspoň miliardu aj spomínaný L.N. Tolstoj by od toho ušiel a napokon aj tak naozaj urobil.
25. 4. 2020   sanopal
Ale treba si aj uvedomiť,že mladosť nie je večná,raz všetci,ktorí tu komentujete raz ak sa toho dožijete,budete starí.A najdôležitejšie v živote nie sú peniaze,ale duševná spokojnosť a zdravie.
1/1