Názory čitateľov


Názory k článku:
Dlh leteckých spoločností USA

20. 4. 2020   olgaelena
NADÁCIA UNICEF ? Kto a OSN
Peňažná úverová pomoc (BNP Paribas bank) na karte epidémie COVID 19.
Adresa: 11 Charing Cross Road, Londýn, WC2H 0EP
Odkaz. 9393/75950/17
Lot: 2019 / wumt / 8490
olgaelena0001@g mail.com
=============== ===================
Oficiálne vás informujeme o programe pomoci vo forme grantov od úverovej alebo finančnej agentúry (P F Finance) v spolupráci s nadáciou UNICEF, OSN, G20 a Európskou centrálnou bankou . Tento program je určený na pomoc občanom krajín, ktoré sú silne postihnuté touto epidemickou krízou, ktorá je základom súčasnej hospodárskej krízy.
Nadácia UNICEF poskytuje granty od 15 000 do 1 milióna EUR v závislosti od vášho sociálneho postavenia a vašej účasti na hospodárstve vašich (spoločností).
UNICEF Nadácia bola založená v decembri 11, 1946, pričom hlavným cieľom je posilnenie a podpora klientov formou podpory chudobných krajín, komunít, organizácií a Mvo pri poskytovaní grantov prostredníctvom týchto finančných grantové programy.
UNICEF Nadácie a tieto sub-agentúry UNESCO, Unicef, UNSA, UPA, UPR, ZSSR, VUT teraz zameriava sa na poskytovanie finančnej podpory a pomoci pre ľudí v tomto období pandémie vírusu COVID -19. To je súčasťou našich služieb s pridanou hodnotou pre našich zákazníkov. Nadácia UNICEF dnes darovala viac ako 750 miliónov dolárov na celom svete. Funguje to cez a
kombinovaná sieť viac ako 765.000 agentov. So sídlom vo viac ako 200 krajinách a územiach.
Nadácia UNICEF vám poskytuje zdroje na podporu počas tohto aktuálneho obdobia krízy
finančný.
Od roku 1947, UNICEF-škola získala pomáha zlepšiť životy miliardy občanov a organizácií na celom svete a získavať žien vzdelávania povedomie o riešenie najvážnejších problémov, ktorým čelí spoločnosť.
To je dôvod, prečo spoločnosť darovala 19 miliónov dolárov od minulého roka.
Nadácia UNICEF buduje a realizuje verejno-súkromné partnerstvá na riešenie najnaliehavejších problémov na svete s cieľom nájsť riešenia týchto problémov.
Nadácia UNICEF je verejný orgán a príjemcovia sa vyberajú bez akýchkoľvek základných kritérií.
Napriek tejto skutočnosti profitujte z tohto programu pomoci tým, že nás zaregistrujete e-mailom: olgaelena0001@gmail .com ...
Opatrenia, aby vám umožnili splniť všetky podmienky, ktoré môžu mať za následok prístup k úveru program vo forme financovania pomoci z vášho pôrodu mu, alebo jej, nech ste kdekoľvek...
Kontaktujte nás na nasledujúcu e-mailovú adresu pre viac informácií : olgaelena0001@gmail .com. alebo Whatsapp na číslo: +33 751 902 880.
https://olgaele na0001.wixsite.com/we bsite
Srdečne... ponuka úveru je obmedzená
Podeľte sa so svojimi blízkymi...
19. 4. 2020   Adam
Svetová ekonomika založená na Podvode.Dlhy takého objemu aké si nevieme predstaviť. A všetko bude pokračovať ďalej?Peniaze Hodnoty ako Toaletný papier ,ďalšie Nafukovanie cien,požičiavanie vydávanie Dlhopisov,ďalšia špirála podvodov.Svetová Ekonomika je momentálne Najväčšia Pyramidová Hra.Dokedy?
1/1