Názory čitateľov


Názory k článku:
Nákupná panika v slovenských obchodoch v treťom marcovom týždni ustala

29. 3. 2020   Pietro
Ja netvrdím ,že treba nakupovať vo veľkom napr. ako viem poniektorí aj viac ako 20kg múky, no predsa len bude dobré ak ľudia budú mať nejaké zásoby a mali by to brať nejak tak že čo asi spotrebujem do ťýždňa tak urobiť nejakú zásobu na 2-3 týždne, lebo ako tvrdia potravín je dostatok,no len aby ich mal kto doviesť z tých skladov do predajní? A už sa objavujú články že pravdepodobne bude nedostatok ovocia a zeleniny tým pádom porastie cena a obdobná situácia môže nastať aj pri zemiakoch nie že by sa neurodili,ale kto ich posadí a kto ich privezie do predajní a v tomto môže nastať problém takže nejaká zásoba na 2-3 týždne je opodstatnená, no každý by sa mal nad tým zamyslieť a urobiť podľa vlastného rozumu.
29. 3. 2020   anonym1
nechápem relalizaciu takýchto prieskumov a porovnavaní s minulým rokom .... veď ľudia sa stravovali v reštauráciách, veľa ich bolo ubytovaných v aj hoteloch ..... deti a študenti boli v školách.... porovnávajú úplne neporovnateľné údaje ....
30. 3. 2020   blokuo
presne tak, my zásoby nerobíme, ale nakolko musíme varit doma, tak aj musím nakupovat.
29. 3. 2020   anonym
Je v tom neuprosna logika.
Vsetko potrebne, aj nepotrebne, uz maju ludske zdroje doma, alebo zakopane na zahrade, natlacene pod postelami v panelakoch, v krabiciach v skriniach a zacinaju premyslat, nielen nad tym, na co im to bude, ale aj nad tym, kedy im dojde vyplata, kolko im dojde na vyplatu, ak im dojde na vyplatu vobec nieco. A to su stastnejsi otroci korporacii, openspace zvieratka, alebo pasovy motroci.
Im este vlastne pride vyplata za cas, ked boli v praci fulltime. takze maju mesiac k dobru na prezitie. Za to taky zivnostnici, drobnopodnikatelia, objavili opat 3 klamstva 90tych rokov- Tovar uz je na ceste - Faktury su zaplatene - Do ust sa ti nespravim...
A to este neprislo ku obmedzovaniu vyberu hotovosti z bankstromatov, alebo na prepazkach zavretych pobociek Bankstrov.
Je este chladno, ale az sa otepli, tak si mozno zazijeme take "Grecke leto 2010-2011" alebo Cypersky maraton aj z Bailin-om. pripadne spravia z jednorazovej dane na vkladoch, podruznu dan z prijmu, alebo dan z financnej operacie.
1/1