Názory čitateľov


Názory k článku:
EÚ chce spolu s telekomunikačnými operátormi chrániť preťažené siete

24. 3. 2020   Šimpanzia
Po slovensky: politickí zmrdi sa snažia dostať k dátam občanov.
Znie to nezmyslne - lebo však čo im v tom bráni ?
Nuž bráni im v tom vlastná konkurencia, lebo každý z nich vie, že joho politický konkurent by neváhal ani sekundu podrzať mu krk s akoukoľvek špinavosťou, žo by sa mu na neho podarilo vyloviť - videli sme to v našich posledných volbách.
A tak sa vzájomne kontrolujú - preto napríklad aj spoločne zreušili trest smrti - lebo každý vie, že len tak si môže uchrániť krk. Že tým pádov voľne behajú masoví vrahovia je proste obeť, ktorú daňoví poplatníci musia priniesť.
V pdostate neškodný vírus COVID-19 - ktorý v skuto4nosti zvyšuje bežnú úmrtnosť iba o zanedbateľných 0,1% - im však teraz priniesol nevídanú príležitosť vrátiť sa k privilégiám, ktoré im odporná demokratická konkurencia zobrala.
Ztalí len dookola bučať: Security-Security-S ecurity, Safety-Safety-Safet y - a au ž nič neplatí a už je zase raz možné aj stanné právo.
Čoskoro zrejme zase začnú začnú zatýknia, internácie, prídelový systém, menová reforma - a pár ľudí sa nabalí ako v starých - dobrých - časoch ...
Stačí len presadiť dostatok obmedzení a zákoazov - a chapci z Peny, J&T aj predseda parlametu rýchlo zahodia obleky (v ktorých sa tak zle cítia) a roztočia to čo ich naozaj bavilo: čierne kšefty, pašovanie a naberanie peňazí lopatami. Lebo keď je núdza, tak ľudia kúia všetko a sú za to ochotní dať čokoľvek. To bolo najtajnejšie tajomstvo Červených Barónov - lebo len naivní trubirohovia si myslia, že za totality neboli bnanáy, či pomaranče, osobné počítače, či automobily. V skutočnosti bola všetkého plnýá prdel, len PZO-čky strážené štátnym tajomstvom a eštébákmi dozorovali nedostatok, aby vyvolení mohli ryžovať. Teraqz si poviete - prekliati komunisti ! Nie komunisti to neboli - to boli takí istí naivní chmuľovii, ako dnes demokrati - a ktorí relatívne dlho verili svojmu evenjéliu (ľudia radi v niečo veria veria - čim jasnejšia blbosť to je, tým zanovitejšie). Ale je pravdou, že mohí stranícke knižky mali - tak ako dnes mnohí z nich sú výstavnými štítmi demokracie, ekológie, kresťanstva - alebo hocičoho, čo ich spoľahlivo dovedie k váľovu.
Tí skutočne veriaci sú však tí, čo to vždy zaplatia.
A keďže to tak je, je to asi dobre ;)
31. 3. 2020   anonym
Ľudia nechápu čo sa deje, možno tak jedno percento. Tento vírus je len nástroj na ovládanie ľudí, aby boli poslušný. Už o pár dní budú všetci prekvapený v akom svete žijeme.
1/1