Názory čitateľov


Názory k článku:
Krugman: USA sa mýlia, ak sú proti digitálnej dani, mali by ju tiež zaviesť

25. 2. 2020   Rýdzi Demokrat
Keby pán Kruger vedel, to čo vedieť nesmie - lebo tá vedomosť je nedemokratická - konkrétne aké úplatky berie Amerika od tých, čo nechcú byť digitálne zdanení - lebo to je zdroj ich stámiliardových príjmov - z ktorých sú ochotní nejakú tú omrvinku pustiť, tak by mu bolo jasné, že to, čo hovorí je nedemokratické.
Že čo to trepem zaa kraviny ?
Nuž Amerika nie je hocijaký sfetovaný, či obézny pobehaj - aj keď sa tam narodil, či získal občianstvo.
Amerika je v skutočnosti len pár ľudí, ktorí robia zákony, ktorých dodržiavanie aj prísne vynucujú - čo však samozrejme platí len pre tých ostatných - ktorí síce v Amerike žijú, ale v reále ňou nie sú.
Ale pekne to teraz povedal pán Trup v Indii, keď jej práve predal vojenskú techniku za tri miliardy: Mobilný štandard 5G sa musí stať nástrojom pre Slobodu,Pokrok a Blahobyt a nesmie byť prostriedkom pre Utláčanie a Cenzúru".
Mieril tým síce na Huawei, ale teraz iste každému jasné, že Slobod,Pokrok a Blahobyt sá NSA, CIA a FBI. Nie je to však až tak úplne jednoduché lebo aj NSA, CIA a FBI môžu byť Utláčanie, Cenzúra a Komunizmus - ak tam nedopatrením nesedia "naši". Ale to sa pánovi Trumpovi podarilo vyriešiť skoro tak elegantne, ako pánovi Mečiarovi povestná noc dlhých nožov :) Pritom pán Mečiar je vlastne úspešnejší demokrat, lebo na neho nikto ani len neskúsil spáchať nejaký
"impeachment" :)))
1/1